Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion
Povratak na članak

Jeličić: Izbornik me umirio, on ima sve pripremljeno...

Mateo Beusan tvrdi kako je sudac pogriješio u 50. minuti kada je pokazao na bijelu točku

Komentari 10

DU
Deleted user
22:30 02.10.2017.

ja bi njega za ministra financija ili gospodarstva taj sve zna ... mogao bi nas izvuć iz krize

VL
ED
europski dinamo
22:49 02.10.2017.

Kako tužno,kako prozirno... Zašto samo dio izvještaja? Dinamo vodi 2:0 i prima neregularan gol. Gdje granica vaše jadnosti?

VL
KA
Karloho
22:44 02.10.2017.

Beusan je nekad bio sa stilom,ali vidi se da je ishlapio i trebao bi se ostaviti komentiranja i uživati u penziji.Jelicic na silu želi postati veliki stručnjak i duhoviti komentator ,ali nije on za to,previše je sirov i bez stila,znanja i skromnosti....

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
23:26 02.10.2017.

Kakva žabokrečina od emisije ....ali narod rvacki gleda....ježi ga

VL
DU
Deleted user
22:39 02.10.2017.

Koji levati.

VL
Avatar lisabon
lisabon
09:17 03.10.2017.

Ja sam misljenja da treba donijeti odredbu prema kojoj se Dinamu NE SMIJE nista ,u korist,dosuditi.Jednostavno ne smije se suditi penal,ne smije se dozvoliti da se priznaju golovi dati unutar kaznenog prostora nego samo oni postignuti sa 30 i vise metara od gola.Takodjer se ne smiju pokazivati zuti ili ,ne daj Boze,crveni kartoni igracima koji igraju protiv Dinama,a dinamovim igracima se svaki kontakt treba kazniti zutim kartonom,a malo jaci dodir direktnim crvenim.Tako bi velika vecina ljubitelja nogometa u HR bila mirna i ispunjena.Takticke zamisli SMIJE komentirati iskljucivo i jedino Jelicic (uz to on jedino smije ponistavati odluke selektora i korigirati pozvane igrace),a sudjenje SMIJE komentirati samo Beusan.Svi ostali odmah ce biti kaznjeni prijavom DORHu i procesuirani od strane USKOKa.I konacna odredba da hajduk MORA osvojiti prvenstvo minimalno svake dvije godine.

VL
MA
Magnificus
11:23 03.10.2017.

zanimljivo kako se na sva usta naglašava da nije trebalo svirati penal za dinamo, ali zato vrlo tiho prolazi opaska da je gol cibalie bio nakon evidentnog prekršaja na livakoviću koji je imao loptu u rukama, a na njega je naletio igrač cibalije i dario ga koljenom zbog čega livakoviću ispada lopta iz ruku pa cibalia daje gol!!!!

VL
AR
Artukovic
12:28 03.10.2017.

Ajde da malo USKOK dojuri na prisavlje i provjere kako se tamo pere i izvlaci novac iz HRT-a.Nesvatljivo je da dvojica nikom zanimljivih "strucnih suradnika"vec godinama dobijaju pozamasne iznose( o kakvima zaposleni i u saboru samo sanjaju) za neke 4-5 recenica u emisiji Stadion.

VL
LA
LacoLaco
18:08 03.10.2017.

Kad ce te vec jedamput maknuti ovog lika koji sve zna? Kvari mam prosjek.

VL
RO
rokoxy1
22:07 02.10.2017.

Jelicicu samo deri ,oni se moraju uciti nositi sa kritikama i odgovore davati na kritike . (a ne izgovore )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.