Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO CHELSEA
Povratak na članak

Jelavić: O kakvoj krizi govorimo? Dinamo će pobjeđivati i najveće

- Plavi su izgubili od Milana, u jednom derbiju igrali su neodlučeno, a drugi su izgubili. Dobro, bilo je loše, posebice u prvom poluvremenu protiv Hajduka. Možda je to kriza rezultata, više je to umjetno stvoreno i napumpano - priča nam bivši napadač Evertona.

Komentari 3

KA
kajinx
10:17 02.11.2022.

Jelavić, superstar Evertona! Davao je golove iz svake pozicije dok mu nisu ljubomorni suigrači prestali dodavati, a to je Moyes samo gledao.

VL
BE
Berlioz
10:20 02.11.2022.

Novinari se čudom pitaju jesu li neobjektivni a Dinamo je prvi s velikom zalihom bodova i uz rekordan broj osvojenih bodova, prošao je Euro kvalifikacije, plasirao se u Ligu Prvaka, osvojio u njoj čak četiri boda. Apsolutno nema razloga smjenjivatii Čačića još od prvog kola prvenstva niti mu predbacivati rezultate u Ligi Prvaka. Samo podsjetnik da ostali RH klubovi nisu mogli do skupina u bitno slabijim natjecanjima i da Dinamo prijašnjih sezona nije mogao postići pogodak u LP. Toliko je to jako natjecanje. Dinamo je jedini ozbiljan klub u RH, raste iz sezone u sezonu i samo neobjektivni ljudi mogu biti nezadovoljni s četiri boda u Ligi Prvaka. Ligi Prvaka, najjačem klupskom natjecanju u svijetu!

VL
SS
sokac sa drave
08:31 02.11.2022.

Rijec panj je naziv za onaj dio stabla nakon rusenja sto ostane u zemlji.U nogometu taj pojam nije prije nikada koristen sve dok Nikica Jelavic nije postao reprezentativac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.