Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Jelavić fantastičnim škaricama donio pobjedu Rangersima (video)

nikica jelavic (1)
PA/Pixsell
13.04.2011.
u 22:56

Hrvatski reprezentativac u dresu Glasgow Rangersa Nikica Jelavić u strašnoj je formi!

Nakon što je u prošlom kolu donio tri boda svojoj momčadi prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca, Jelavić je večeras opet bio strijelac u pobjedi Rangersa u zaostaloj utakmici kod Aberdeena (1:0). I to kako! Škarica s 10-ak metara pogodio je u 22. minuti gornji desni kut Aberdeenova gola!

Bio je to 14. pogodak Jelavića u dresu Rangersa, a napadač hrvatske reprezentacije iz igre je izašao u 88. minuti ispraćen burnim ovacijama navijača plavih.

Dvama pogocima u posljednja dva kola, Jelavić je svome klubu donio šest bodova te ga ostavio u utrci za naslov sa Celticom, za kojim zaostaje dva boda.

Komentara 6

MA
Majur
08:20 14.04.2011.

Vec mjesecima daleko najbolji hrvatski napadac......ako ne pocne protiv gruzije onda hebes nogomet i logiku......

OB
-obrisani-
23:34 13.04.2011.

bravo jelavicu

OB
-obrisani-
23:46 13.04.2011.

Nikica Jelavic mi sve vise pocinje sliciti na Eduarda u najboljim danima........... sa lakocom daje golove......... No njegova igra u repki je druga prica i sve to zasluzujuci Bilicevoj taktici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije