Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Jedvaj debitirao u uvjerljivoj pobjedi Rome; slavlja Napolija i Juventusa

Juventus
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.01.2014.
u 16:52

Do tri boda i naoko uvjerljive 4:1 pobjede Juventus je stigao u posljednjih 20-ak minuta utakmice golovim Marchisija, Llorentea i Lichsteinera.

Tin Jedvaj upisao je prve minute u Serie A. Dogodilo se to u 19. kolu u kojem je njegova Roma na Olimpicu uvjerljivo pobijedila Genou 4:0. Hrvatski branič ušao je u igru u 83. minuti umjesto Maicona.

Rimljani su do pobjede stigli golovima Florenzija (25'), Tottija (30'), Maicona (43') i Benatije (53'). Gosti, za koje je do 69. minute igrao Šime Vrsaljko, su od 58. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Matuzalema.

Uvjerljiv je bio i Napoli, koji je kao gost pobijedio u Veroni 3:0. Za momčad iz Napulja je od 83. minute igrao Josip Radošević, a nova tri boda osigurali su golovima Mertensa (27'), Insigne (72') i Džemalija (76').

Aktualni prvak Juventus dugo se mučio protiv Cagliarija, koji je čak poveo golom Pinille u 21. minuti. Ipak, da 'stara dama' na poluvrijeme ne ode sa zaostatkom pobrinuo se Llorente golom u 31. minuti. Do tri boda i naoko uvjerljive 4:1 pobjede Juventus je stigao u posljednjih 20-ak minuta utakmice golovim Marchisija, Llorentea i Lichsteinera.

Ante Rebić s klupe je gledao remi Torina i Fiorentine, a 90 minuta na klupi proveo je i Marko Livaja, čija je Atalanta sa 2:1 pobijedila Cataniju.

Serie A, 19. kolo:

Torino - Fiorentina 0:0
Roma - Genoa 4:0
Atalanta - Catania 2:1
Cagliari - Juventus 1:4
Verona - Napoli 0:3

Poredak: 1. Juventus 52, 2. Roma 44, 3. Napoli 42, 4. Fiorentina 37, 5. Verona 32, 6. Inter 31 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije