Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva - Split 0:0

Jedina prava akcija bila je krpanje mreže

Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
01.04.2011.
u 18:46

Oko 150 gledatelja u Maksimiru nije imalo priliku vidjeti ni jednu pravu akciju, a posla je imala jedino služba za održavanje stadiona.

Nogometaši Lokomotive i Splita remizirali su u 23. kolu Prve hrvatske nogometne lige (0:0). Utakmica je počela minutom šutnje na treću godišnjicu tragične smrti Hrvoja Čustića. Mršavo prvo poluvrijeme nije ponudilo gotovo ništa, jer oko 150 gledatelja u Makismiru nije vidjelo ni jednu pravu akciju. Iz službe za održavanje stadiona morali su intervenirati uoči početka drugog dijela i zakrpati mrežu podno sjeverne tribine.

U igri obiju momčadi važno je bilo onemogućiti protok lopte do najisturenijih Nina Bule, odnosno splitova najopasnijeg igrača Bojana Golubovića. A da na Maksimiru ne vlada sablasna tišina pobrinula su se sedmorica gostujućih navijača koja su cijelu utakmicu bubnjevima i pjesmom bodrila svoju momčad.

Nino Bule nije pogodio na otvaranju drugog dijela, a u 50. minuti Lokomotivin stoper Atta Walid krivo je procijenio putanju lopte i glavom je samo prebacio na volej neprecizog Bojana Golubovića koji je promašio s desetak metara.

A dosta muke Lokomotivin vratar Romeo Mitrović imao je u 55. minuti kada je Velimir Vidić potegao gotovo s pola igrališta.

Lopta je nezgodno odskočila na pet metara, a Mitrović ju je s teškom mukom izbacio u korner preko grede. A sjajnom reakcijom u padu u 80. minuti Splitov vratar Andrija Vuković na identičan je način zaustavio Dodin udarac.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
hotfishlake
09:10 02.04.2011.

tekma bez golova a oni stave sliku slavljenja pogotka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije