Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet

Jedan od najvećih talenata u Europi odlučio igrati za Hrvatsku!

08.02.2024.
u 13:31

Sve je na kraju završilo dobro za nas, budući da je Lukić jedan od najtalentiranijih igrača u Europi u svom uzrastu, a trenutačno igra u Lieferingu. Hrvatski nogometni savez ipak je na kraju odlično reagirao, a sigurno je da Austrijancima neće biti svejedno...

Oliver Lukić, sedamnaestogodišnji talent RB Salzburga, igrat će za Hrvatsku. Epilog je to sage koja je trajala zadnjih nekoliko godina. Podsjetimo, za Lukića se već ranije zanimao Dinamo, no hrvatski prvak nije ga uspio dovesti.

Lukić je već godinama jedan do glavnih projekata austrijskog kluba ali i njihove reprezentacije.

Od ovog potonjeg neće biti ništa jer je Oliver odabrao Hrvatsku, što mu je bila velika želja i o čemu je stalno pričao. Sve je na kraju završilo dobro za nas, budući da je Lukić jedan od najtalentiranijih igrača u Europi u svom uzrastu, a trenutačno igra u Lieferingu.

Hrvatski nogometni savez ipak je na kraju odlično reagirao, a sigurno je da Austrijancima neće biti svejedno jer je Lukić do sada prošao sve njihove omladinske selekcije.

Ovaj talentirani veznjak, za hrvatsku U19 reprezentaciju trebao bi debitirati 13. veljače protiv Saudijske Arabije.

Oliverov mentor Dražen Boban izuzetno je zadovoljan obavljenim poslom kao i reakcijom HNS-a. Mladi Lukić godinama je u Austriji trenirao pod prismotrom Nikice Pavleka, a akcijom je također koordinirao naš nogometni menadžer Danko Đikić. 

 

Komentara 3

KR
krampus9
17:39 08.02.2024.

Ovoliki članak, pa bar napišite jeli vratar, odbrana, sredina ili napadač, totalno amaterski

MA
Mandrak99
20:02 08.02.2024.

Eto nogomet se nije igrao prije Mamića,a neće ni nakon Mamića, hahaha daj dupelizac,čkomi

BE
bendzola
16:28 08.02.2024.

Sve to još počiva na sustavu koji je izgradio gospodin Mamić... i savez i Dinamo. Dinamo su razvalili u 6 mjeseci. Kad rasture savez onda će reći da je za sve uspjehe "bila zaslužna dobra generacija i puno sreće"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije