Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE JASNO
Povratak na članak

Sjajni igrač Dinama rekao nešto što se nikako neće svidjeti navijačima!

- Možda je sada trenutak za novi iskorak, moguće je da odem nakon što sam imao jako dobru sezonu u Dinamu. Naravno da bi se bilo lijepo vratiti kući u Španjolsku, ali sviđaju mi se lige kao što su njemačka, engleska i talijanska – kazao je Olmo.

Komentari 13

MI
minolta
00:15 17.06.2019.

Ode igrač iz Chelsea u Real i izjavi došao sam u veći klub. To je normalno i sve najbolje mu želim u životu. Bitno je ne pljuvati i ne zatvarati vrata. Puno je dao Dinamu.

VL
MK
mksdk
23:47 16.06.2019.

Navijati za Dinamo znači željeti dobro i klubu kao takvom i svima onima koji čine klub. To, naravno, podrazumijeva i igrače i stručni stožer. Stoga, kada Dinamo kao klub pruži maksimum nekom igraču u razvoju, najnormalnija stvar na svijetu bi trebala biti da se ostvari transfer i na korist kluba, i na korist igrača. Mi, navijači koji želimo dobro klubu, pozdravljamo takvu politiku jer smo svjesni okolnosti u kojima se nalazi i klub i društvo. I samo bih jošjednu stvar htio naglasiti, da Dinamova politika nije takva da omogućuje mladim igračima do odu u velike klubove kada se za to stvore povoljni uvijeti, tada niti Dani Olmo uopće ni bi ni došao igrati u Dinamo. Ti možeš jednom ili dva puta zadržati nekoga protiv njegove volje, ali da će to proći bez dugoročnih poslijedice... neće.

VL
DO
domxerex
00:56 17.06.2019.

NE vjerojatno kako se kod nas razvila ta kultura mržnje i zavisti. Čista patologija! Valjda čovjek ima pravo na svoj privatni život i na ono što je najbolje za njega. Zašto svaki psihopata misli da ima pravo mješati se u tuđi život i odlučivati što taj netko treba napraviti. Najgore je što taj psihopata obično nije u stanju posložiti svoj jadni život. Ali zato njegov klub je velik i jak i tada je i ona jak i da bi to tako ostalo svi moraju misliti kao on inače je u pitanju izdaja. Bolesno, prebolesno!

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
08:57 17.06.2019.

Uopce nisam htio citati ovaj deb.ilni clanak samo zelim reci da malom Olmu treba zahvaliti za sve sta je odigrao u plavom dresu i zazeljeti mu sve najbolje u karijeri!!

VL
BZ
Branko Zajec
14:42 17.06.2019.

Čitajući tekst i izjavu Olma, nisam našao ništa,što bi zasmetalo navijačima Dinama. Od dolaska u Dinamo, pa do danas , bio je korektan, tih vrijedan i odličan igrač. Ako sutra napusti Dinamo, nitko nema razlog da mu zamjeri bilo što.

VL
DU
Deleted user
22:25 16.06.2019.

Robert , cini mi se da ste o tome pisali prije tri, cetiri mjeseca ili ti to nisi vidio. Rijeseno je to.

VL
Avatar SarmaBurek
SarmaBurek
22:21 16.06.2019.

Odlaze i Hrvati, da ne bi i on, Španjolac. Idi dok si mlad.....

VL
PR
prajdali100
23:20 16.06.2019.

Nažalost, sve se svodi na novac.Da je sreće Dinamo bi zadržao ovu momčad, doveo dva kvalitetna pojačanja i pokušao napraviti rezultat u LP.Ovako, ostaju pusti snovi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.