Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA PUTA NASTRADALA

Je li ova novinarka najveći pehist: Kolike su šanse da se ovo dva puta dogodi?

Kelsey Wingert
Instagram
20.05.2022.
u 18:55

Austin Slater, igrač San Franciso Giantsa udario je loptu koja je išla 153 kilometra na sat i pogodio novinarku ravno u čelo.

Američka novinarka Kelsey Wingert (29) doživjela je poprilično neugodan trenutak tijekom izvještavanja s bejzbolske utakmice između San Francisco Giantsa i Colorado Rockiesa.

Austin Slater, igrač San Franciso Giantsa udario je loptu koja je išla 153 kilometra na sat i pogodio novinarku ravno u čelo.

>> Nesreća koja se dogodila prije četiri godine

Krenula je krv, a Wingert je odmah prebačena u bolnicu gdje je provela idućih nekoliko sati. Dobila je nekoliko šavova i vjerojatno će joj na čelu ostati ožiljak.

Kako sada izgleda pokazala je na fotografijama na društvenim mrežama.

Zanimljivo da ovo nije prvi put da je ova novinarka stradala dok je izvještavala s bejzbola. Prije četiri godini na utakmici MLB lige Atlanta Braves - Philadelphia Philliesa nesretnu je novinarku loptica za bejzbol pogodila u desno oko.

Tada su joj odmah stavili vrećicu leda na ozlijeđeno oko i prevezli u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana fraktura očne šupljine.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije