Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNI LIST AS TVRDI:

Je li naš kapetan ovo zaslužio? Španjolci Modrića izbacili iz svih planova!

Zinedine Zidane i Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/7
06.03.2020.
u 22:14

Također, AS navodi kako će napadačka linija doživjeti potpunu rekonstrukciju. Skupo plaćeni Eden Hazard trebao bi na klupu nakon svih ozljeda, a u prvih 11 trebao bi konce preuzeti Vinicius, do njega će se naći Odegaard koji se vraća s posudbe u Sociedadu, a desno bi trebao stići sjajni Kylian Mbappé iz PSG-a u najskupljem transferu u povijesti (oko 250 milijuna eura)

Real Madrid pobjedom nad Barcelonom vratio se na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, a u toj utakmici minute je dobio i naš Luka Modrić u dresu madridskog kluba, doduše ne od prve minute, ali ulaskom je pokazao kako je u stanju smiriti igru i povezati redove kraljevskog kluba. 

U Ligi prvaka Real će imati teži zadatak jer su u prvoj utakmici osmine finala na svom stadionu izgubili od Manchester Cityja 2:1 i time se doveli u tešku situaciju tako da je lako moguće da se od njih oprostimo već u ovoj fazi natjecanja.

To je bio povod uglednom španjolskom listu AS da se pozabavi budućim izgledom Realove svlačionice za koju tvrde da će već iduće sezone doživjeti drastične promjene

Na golu je siguran Thibaut Courtois koji odlično brani ove sezone, a uz njega će od standardnih prvotimaca u obrani ostati i Raphael Varane ako je vjerovati španjolskom listu. Desnu stranu Dani Carvajal prepustit će Achrafu Hakimiju koji igra odlično ove sezone u Borussiji Dortmund, a lijevo je Brazilac Marcelo izguran od strane Francuza Mendyja. Ostaje otvoreno pitanje što će biti sa Ramosom.

Također, AS navodi kako će napadačka linija doživjeti potpunu rekonstrukciju. Skupo plaćeni Eden Hazard trebao bi na klupu nakon svih ozljeda, a u prvih 11 trebao bi konce preuzeti Vinicius, do njega će se naći Odegaard koji se vraća s posudbe u Sociedadu, a desno bi trebao stići sjajni Kylian Mbappé iz PSG-a u najskupljem transferu u povijesti (oko 250 milijuna eura).

U napadu su Španjolci stavili gospodina Upitnika jer se još ne zna tko će biti nova Realova devetka, a u veznom redu 'nestao' je naš Luka Modrić kao i Toni Kross, a tamo će ostati mlađi Valverde i Casemiro. 

>>> Pogledajte kako će izgledati kamp vatrenih na EURU 2020. 

 


 

Komentara 20

Avatar Cinco
Cinco
23:01 06.03.2020.

Naslov neinteligentan, a člančić ništa bolji .

MA
magnum2013
23:08 06.03.2020.

Nakon svih gluposti koje ste pisali o Luki netko bi se možda trebao posramiti. No mi to od vas ne očekujemo. Mi iz Lijepe naše drugačije mislimo o našim građanima, a vaše piskaranje nas ne interesira

DU
Deleted user
22:28 06.03.2020.

U čemu je problem.Luka je legenda koja ima toliko godina koliko ima.....dolaze mladi,Real je velik i mora misliti na budućnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije