Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON!
Povratak na članak

VIDEO Javio se Červar: 'Ovo prvenstvo ne zaslužuje toliku pažnju'

Červar je najavio odlazak s te dužnosti po završetku Svjetskog prvenstva nakon poraza od Argentine (19:23 ) u drugom krugu natjecanja kojim su praktički izgubljeni izgledi za prolazak u četvrtfinale.

Komentari 18

Avatar Matija22
Matija22
17:57 24.01.2021.

a kad pobjeđuješ onda zaslužuje pažnju

VL
TA
Tajg
17:53 24.01.2021.

To me više ne zanima,ali pošto sam ja jedini kvalitetni teatralni trener, morao sam stati na tu funkciju, ne samo što je dobro plaćeno nego i neophodnost kod drugih HDZ funkcija,pod motom bez nas se može,ali mi kao uvjek nasjedamoamo pod velikim novcem. Zna se.

VL
HR
hr76
23:35 24.01.2021.

Kako izgubljeni izgledi za prolazak u QF? Katar je favorit protiv Argentine, a mi moramo napokon odigrati pravu utakmicu protiv Danske, kojoj ne treba. Nakon toga je možda i medalja na vidiku. Sasvim realno. Samo ne 7 na 6!

VL
KE
kentie
00:22 25.01.2021.

E LINO SAD JE DOSTA I PREDOSTA....TI SI HAREKLIN, UMAŠKI FAKIN, HUNCUT, KLOVN, STAND UP KOMIČAR, DJEDA MRAZ ZA PODJELU SLATKIŠA, HEMIVETAR KOJI SIJE TRAMUNTANU A ŽANJE BURU I JUGO ZDRUŽENO...TI pripreme repke za sva natjecanja shvaćaš kao malo jačuču rekreaciju i zagrebanciju razvikanih domaćih zvijezda muškog rukometa u inozemnim klubovima...tebi npr. Dule može kazati: šefe nemoj jako nametnuti tempo treninga: umorni smo od dosadašnje klupske sezone...a ja bi Dule tebi odgovorio i davorio: lipoto i krasoto moja Domovinska, ostani ti u Kielu da odmaraš sa svojim slatkim sinom u krugu obitelji, a za buduće akcije bumo vidli i zavidli... nemoj mi ni dolaziti na pripreme ako nisi u stanju odraditi pripreme kak' bog poveda, pripoveda i zapoveda...dakle društvo bitak priče je u sledećem: prije podne plavanje u bazenu sat i pol, potom trening napadnih koncepcija na sve vrste obrane, a popodne trening obrane na sve napadne koncepcije od pet popodne pa sve do devet navečer...onomad kad je preuzeo repku, nije ni pročitao moje pismo i obrazloženje pisma koje sam mu tada poslao na savez pod naslovom: leteće krstarice..o čemu se radilo? predložio sam da u ljeto te godine napravi trotjedni kamp u Umagu sa repkom, sa naglaskom da Gojuna i Kopljara uvježba u tandemu u napadu u brzoj tranziciji, di bi čas jedan, čas drugi dizali na 9 m i šraubali sa stropa dvorane po golu protivnika...to je trebalo biti tajno oružje protiv sviju: i sto posto bi osvojili zlato na euru...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:50 24.01.2021.

Javio se Červar: 'Ovo prvenstvo ne zaslužuje toliku pažnju jer mi uz Boga I domoljublje doživimo šokantan poraz a drugi oko nas se smiju kao svoji na svome u svojoj pobijedi'

VL
Avatar Majda
Majda
18:36 24.01.2021.

Za Jaganjca je pala velika lova da ga uzme,platila muslimanska zajednica u Rijeci,a i stric mu maznuo veliku lovu U BiH...

VL
TT
TTjac
21:21 24.01.2021.

Low life.

VL
ZN
znam
19:55 24.01.2021.

Ako Lino bude vodio utakmicu protiv Danaca, ja je necu gledati. Igraci su super ali trener je trebao davno u mirovinu.

VL
DU
Deleted user
19:07 24.01.2021.

Hdz-ov clown koji ne poznaje igrače. Sramota.

VL
SV
Sveznadar
18:32 24.01.2021.

A kud te vrag odnija tamo di ne "zaslužuje pažnju". A jesi glavonja!

VL
KE
kentie
00:32 25.01.2021.

i društvo još nešto: kak' je 1996AD, pok. Velimir Kljajić-Kljun, nakon totalnog debakla repke na euru tog goda, mogel dić' repku iz mrtvih i polumrtvih i u Atlanti, protiv strašne Švedske, uzeti prvo olimpijsko zlato muškog rukometa RH, kak...ajd' Goluža i drujina, recite javno i polujavno vox populiju, vas je morti Kljun miloval i bedinal na pripremama za olimpijadu u Atlanti, ha društvo...zato i u ovom slučaju nam treba novi Kljun koji bu ovu razmaženu i raspuštenu škvadru poteral kak treba da igraju rukomet na najvišoj razini...projdu kvale i naprave rezultat na olimpijadi....

VL
GR
Grandstar
17:52 24.01.2021.

Koliki je omjer bio na kladionici na argentinu i nerjeseno japan

VL
VA
varto
17:27 24.01.2021.

Nek više ode.lik je lakrdija,jedina kvalifikacija je HDZ iskaznica.minute odmora su mu smijeh

VL
NI
Nini istrijan
20:17 24.01.2021.

Ako napisem da je Cervar ispao p..da onda bih mu dao kompliment.Amerikanci bi ga nazvali pussy a ja tipicna balkanska p.ca jer nije imao m.da da kao muskarac primi sportski poraz nego je pobjegao sa bojista podvijenog repa.To je tako sa narcisoidnim tipovima koji misle da ce sve biti onako kako oni zamisle pa kada dodje poraz podviju rep i nestanu.Sjetite se Napoleona tog velikog vojskovodje koji je ne jedanput nego triput ostavio svoju vojsku na cjedilu da se snalaze kako mogu(u Egiptu , Rusiji i na Wateroolou).)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.