Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZ POSTUPAK

Javier Mascherano priznao krivnju, utajio je 1,5 milijuna eura

'Barcelona\'s Javier Mascherano during a training session at Wembley Stadium, London. Photo: Press Association/Pixsell'
'Martin RickettPress Association/'
29.10.2015.
u 15:00

Mascherano je 9. rujna isplatio Riznici iznos od 1,75 milijuna eura, što odgovara visini zatajenog prihoda i kamatama, doznaje se od tužiteljstva.

Argentinski veznjak član Barcelone Javier Mascherano priznao je pred sucem da je španjolskoj poreznoj upravi zatajio 1,5 milijuna eura svojih prihoda.  

Argentinski reprezentativac se pojavio pred sucem u Gavu. "Priznao je činjenice, dva prekršaja porezne prijevare", izjavio je sudski izvor. 

Tužiteljstvo Barcelone je pokrenulo postupak protiv nogometaša optužujući ga da je zatajio poreznoj upravi dio prihoda zarađenih od prodaje svog lika 2011. i 2012. preko dvije tvrtke sa sjedištima u Madeiri i SAD-u.

Mascherano je 9. rujna isplatio Riznici iznos od 1,75 milijuna eura, što odgovara visini zatajenog prihoda i kamatama, doznaje se od tužiteljstva. 

S obzirom da je argentinski nogometaš priznao krivnju, postupak će biti kratak i vjerojatno će izbjeći suđenje, doznaje se još iz sudskih izvora.

>> Messi se izvukao, neće mu se suditi zbog utaje poreza

Komentara 2

ZK
Zdrav-Ko-Mamić
16:07 29.10.2015.

Nebi da igra u Jadranu iz Tučepi za 700 kn...Čovik prima tjedno 150.000 € i opet malo,jadno i bijedno...

CU
cungalunga
15:20 29.10.2015.

naravno u kakvom klubu igras, takav si i ti, uskoro ce past i neymar i messi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije