Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANI POTEZ

Jasmin Repeša napušta Cedevitu i odlazi u Italiju

Jasmin Repeša
Sanjin Strukic/Pixsell
25.06.2015.
u 18:29

Za Cedevitu bi pak to, osim zarade, bila i prilika da na trenersku površinu lansira dosadašnjeg Repešina pomoćnika Veljka Mršića.

Jasmin Repeša ima još godinu dana fiksnog ugovora, ali za kormilom Cedevitine prve momčadi doći će do promjene jer nekadašnji hrvatski izbornik ima vrlo ozbiljnu ponudu iz zemlje u kojoj je proveo sedam godina trenerske karijere.

Armani iz Milana izrazio je želju da angažira Repešu, a takvo što je moguće samo ako između nas i Repeše dođe do sporazumnog raskida ugovora – ističe sportski direktor Matej Mamić.

S obzirom na prirodu ugovora između Cedevite i Repeše (tri plus jedan) i činjenicu da je s druge strane pregovaračkog stola višestruko bogatiji klub, logičan je stav Cedevite da klubu koji sponzorira modni mogul Giorgio Armani ništa ne želi pokloniti. A s obzirom na to da Repeša teško podnosi trenerski život “u balkanskom loncu” možda mu je i bolje da ode u zemlju u kojoj je već vodio tri kluba – Fortitudo iz Bologne, Romu i Benneton iz Trevisa. Bilo bi mu to drugi put da radi za nekog modnog magnata jer mu je u Trevisu gazda bio Luciano Benetton.

Za Cedevitu bi pak to, osim zarade, bila i prilika da na trenersku površinu lansira dosadašnjeg Repešina pomoćnika Veljka Mršića. Uostalom, nakon što je Mršić uspješno zamijenio prvog trenera, koji je bio na bolovanju, i bez većeg stresa osvojio naslov prvaka Hrvatske, u klubu su o njemu govorili kao o legitimnom Repešinu nasljedniku.

>> Repeša dolazi na treninge, ali daje mi da samostalno odlučujem

Komentara 2

Avatar links
links
07:23 26.06.2015.

hahahahaha, Jasmin kao Jasmin, prva ponuda i .....ode, hvala bogu

DH
dalibor.hren
18:01 26.06.2015.

Brzo je ozdravio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije