Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz realova kuta

Jarni za VL: Nakon svega, Jose je ipak bio uspješan

robert jarni
Ivo Čagalj/Pixsell
01.05.2013.
u 21:06

Modrića je stavio na prirodu poziciju, po meni je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu

Šteta, žalim za kasnim golovima Reala. Da je barem jedna od one četiri prigode iz prvih dvadeset minuta ušla u mrežu, onda bi se to čudo Realova ulaska u finale možda i dogodilo. Real je stvorio četiri izuzetne prigode, trebalo je samo loptu staviti u mrežu, to su bile baš one stopostotne prigode... Ali gola u tim početnim minutama nije bilo, na kraju se gleda tko je bio uspješniji u ove dvije utakmice, a to je Borussia koja zasluženo ide u finale. Ovim uspjehom zaokružila je fenomenalnu rezultatsku seriju koja je počela prije tri godine. Realu treba čestitati na pruženoj igri, dali su, kako se ono kaže, i više od sto posto. Borussia je odigrala u svakom poluvremenu po petnaest vrhunskih minuta, zabila sve što je trebala. Ovo u Madridu bila je prava slika odnosa tih dviju momčadi, Real je stiskao cijelu utakmicu, nije izgubio moral ni nakon početnih promašaja. Mourinho je malo presložio momčad, ali nije bilo tu velikih promjena. Stavio je Modrića na njegovu prirodnu poziciju, tu je pravi, što se vidjelo u samoj utakmici. Njegove su lopte okomite, precizne. U Realovoj igri zakazala je tek realizacija. Znam, sada će mnogi pitati zbog čega Mourinho nije stavio Benzemu od početka. Lako je govoriti poslije utakmice, puno je puta ove sezone pokušao s njim kao starterom pa to nije štimalo. Nema Mourinhu zamjerke u pripremi ove utakmice. Ovim je završio i njegov trenerski opus u Madridu, čuo sam se s nekim prijateljima, Mourinho sigurno odlazi. Parirao je odličnoj Barceloni, uzeo joj titulu. Sada je Real pred novim zaokretom, stiže život poslije Mourinha.

>>Josip Kuže za VL: Barcelona bi razbila takvu Borussiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije