Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Jarni: Šansu smo trebali tražiti protiv Italije

Robert Jarni
Davor Puklavec/PIXSELL
19.06.2012.
u 21:24

- Sudac Stark je malo više oštetio nas nego njih, ali ništa posebno značajno - smatra Jarni

Robert Jarni zadovoljan je predstavom Hrvatske, ne žali puno zbog poraza, ali žali zbog susreta s Italijom u kojem je Hrvatska, smatra, propustila svoju šansu.

– Mislim da smo tu imali veću šansu, da smo mogli još pritisnuti Talijane pobijediti. Teško se vaditi protiv Španjolske. Iako smo odigrali dobru utakmicu, u prvom ih poluvremenu zaustavili, spriječili da nam rade što žele u zoni ispred šesnaesterca. Doduše, osim u defenzivi, bili smo stidljivi u prvih 45 minuta. U nastavku sa svježim snagama dosta se toga popravilo, stisnuli smo ih i u jednom trenutku su Španjolci jako “visili”. No, protiv Španjolske nitko nema više od jedne do tri šanse, kad ih ne iskoristiš, nemaš što tražiti – kazao je Robert Jarni.

Bolje da im je sudio 11-erac

Kako ocjenjujete suđenje Starka?

– Ne bih tome davao previše prostora, nije sudio jedanaesterce, jedan njima i jedan nama, malo više je oštetio nas nego njih, ali ništa posebno značajno. Možda bi čak u nekoj opciji bilo bolje da im je sudio taj jedanaesterac. Kad smo već ionako primili gol, bilo bi bolje da smo ga primili ranije, imali bismo vremena nešto napraviti. A ovako smo ga primili kad smo krenuli “va banque” u zadnjim minutama i nije bilo vremena za povratak. No, treba se okrenuti novim kvalifikacijama, skupina za SP najteža je dosad. Opasni su Belgijsci, nije to više ona Belgija s kojom smo se lako obračunavali – zaključio je Robert Jarni.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:36 19.06.2012.

Jarni je primjer odlicnog nogometasa od koga ne treba ocekivati pametne izjave. Otkad sudjenje jedanaesteraca u nogometu nije nesto posebno znacajno.

GO
golo
23:27 19.06.2012.

jarni, slazem se da smo mozda imali bolju sansu protiv talijana , nu ne slazem se sa vasom ocjenom u vezi spanjolaca, jednostavno, dva jedanaersterca nij dosudio za hrvatsku i nije vidi zaledje sa njegovim pomocnicima , vrlo lose

VE
velikazmija
09:40 20.06.2012.

jarni nisu ovde podbacili igrači već sudija -ili sudije -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije