Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiv susret

Zvijezda Reala razveselila dječaka i raznježila svijet

James Rodriguez
Foto: Screenshot
1/2
24.06.2015.
u 23:09

Bio je to zaista dirljiv susret, a James Rodriguez zbog ove lijepe geste zaslužuje svaku pohvalu.

Nogometaš madridskog Reala i kolumbijske reprezentacije James Rodriguez pokazao je kako ima veliko srce i pokazao kako se treba ponašati prema svojim obožavateljima. Naime, navijači Kolumbije s nestrpljenjem su čekali da se pojavi autobus s igračima Kolumbije, a u prvom redu stajao je dječak s Jamesovim dresom.

Dozivao je igrače, ali nitko mu se nije odazvao, a onda je Rodriguez izašao iz vozila i odmah se uputio prema njemu. Podignuo ga je u zrak, prebacio preko ograde, zagrlio i kratko porazgovarao s njim. Zatim je skinuo gornji dio trenirke i poklonio mu, a dječak od sreće nije znao što bi pa je pustio suzu radosnicu. Bio je to zaista dirljiv susret, a James Rodriguez zbog ove lijepe geste zaslužuje svaku pohvalu.

>>Pogledajte zbog čega je ovaj navijač dobio ovacije i nadimak 'super tata'

Komentara 5

DA
damirtankovic
01:16 25.06.2015.

A kaj reći, nego: svaka čast!!!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:09 25.06.2015.

svaka cast...je li to neko pokazal onom brahi iz svedske?

EM
Embre
07:00 25.06.2015.

Mislim vec je ovo sve smijesno. Dosli smo do toga da treba veličati preplaćene zvjezdice nakon što odvoje minutu svojeg vremena za nekog obozavatelja. To bi trebala biti sasvim normalna stvar,a ne nesto o cemu se treba pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije