Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLANA ŠALA

James Rodriguez nasmrt preplašio suigrača u reprezentaciji

James Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.07.2014.
u 18:30

Sve je ovo dokaz da je atmosfera u reprezentaciji sjajna i da su spremni na utakmicu s Brazilom

Trenutačno najveća zvijezda Kolumbije James Rodriguez s društvom se odlučili našaliti s bivšim igračem West Hama i svojim suigračem u reprezentaciji Pablom Armerom i pritom su ga "nasmrt" preplašili.

Jedan od igrača zatražio je Armera da mu dohvati nešto sa stola, dok su drugi čekali sakriveni iza zastora. Nije dobro prošlo za Armera, a sigurno će im pokušati vratiti na isti način.

Sve to je dokaz da je atmosfera u reprezentaciji sjajna i da su spremni na utakmicu s Brazilom.

>> Brazilci mogu odahnuti: Neymar će biti spreman za Kolumbiju

Komentara 2

BA
banglo
19:32 03.07.2014.

Nije. Dokaz bi bio da su poslije toga svi počeli hodati na rukama i macevati se sa trepavicama. Do tada molim pričekati sa " nabrijavanjem". Unaprijed zahvaljujem.

TR
trgy94
09:29 04.07.2014.

Datum objavljivanja: 14. stu 2013. seriously? -.-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije