Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HAJDUKA

Jakobušić: Deset godina nismo bili najbolja momčad Splita. Kako igramo, nećemo ni dogodine

Split: Ivan Leko novi je trener Hajduka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
07.02.2023.
u 15:42

Livaja i Stojković ponijeli su nagrade za najbolje splitske sportaše. Pobjednike smo dobili i u brojnim drugim kategorijama, a u fokusu je ponovno bio Hajduk, zbog poraza u posljednja dva prvenstva kola.

Splitski savez športova nagradio je najbolje sportašice i sportaše u protekloj 2022. godini. U muškoj konkurenciji, nagradu je dobio Hajdukov Marko Livaja, dok je u ženskoj slavila Lena Stojković iz Taekwondo klub Marjan. Livaja se zbog bolesti nije pojavio pa je istu preuzeo Lovre Kalinić.

- Hvala svima na lijepim riječima. Čast mi je zaslužiti nagradu u svom gradu, hvala svima što su prepoznali rad našeg kluba - rekla je Lena.

- Svi znamo koliko nam znači Marko koji je stigao na početku ovoga što gradimo. On je fenomenalan i kao igrač i kao čovjek - izjavio je Kalinić.

Titulu najperspektivnija sportašice Splita u 2022. ponijela je Ivana Duvančić iz Taekwondo kluba Marjan, dok je u muškoj kategoriji slavio Jere Hribar iz Plivačkog kluba Grdelin. Najuspješnija ženska sportska ekipa Splita za 2022. je ŽNK Split, a muška Hajduk.

- Deset godina nismo bili najbolja momčad Splita, a kako igramo zadnje dvije utakmice nećemo ni dogodine biti ovdje. Ali ja vjerujem u jaki i moćni Hajduk i da ćemo se ipak naći dogodine ovdje na istom mjestu - rekao je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić

Najuspješniji trener ženskih kategorija je Veljko Laura iz Taekwondo kluba Marjan, a muških Marko Mastelić iz ASK-a. Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Jelena Brešković iz Judo kluba Kaštela, a sportaš Dino Sinovčić iz Plivačkog kluba Mornar. Najuspješnija sportašica s oštećenim sluhom je Matea Kolovrat iz Taekwondo kluba Marjan, a sportaš Pero Jukić iz Rukometnog kluba Solin.

Komentara 5

BE
Berri
16:24 07.02.2023.

Hajduk je poput člana obitelji kojeg za neku smiješnu članarinu imaš pravo zlostavljati. Ovo što rade Hajduku je zapravo kolektivno obiteljsko nasilje. Ne računa se ljubav prema klubu ni članarinama, a niti posjetiteljima. Čitav grad i puk moraju se izdići iznad mentaliteta Velog mista.

NO
Noštromo
18:39 07.02.2023.

Nadzorni odbor treba upozorit neke sa sjevera da zbog svoje " velike ljubavi " prema Hajduku ne pale i bacaju nekad bengalke na tartan, jer kazne placa njihov " voljeni " klub Hns u

VI
vidum
16:33 07.02.2023.

Ako ne osvojite trofej najboljeg, možda van se posrići pa budete najgori. Nekad posli poraza nisan moga zaspat. Sad mi je sve isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije