Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA ISTINE
Povratak na članak

Jakirović u ključnoj utakmici vuče iznenađujući potez? Evo kakav bi Dinamo trebao istrčati u Sevilli

Uslijed velikih problema koje ima sa sastavljanjem momčadi, trener Dinama mogao bi 'iz naftalina' izvući već zaboravljenog čovjeka

Komentari 5

5A
5_ak
16:32 15.02.2024.

Tocno pola momcadi da ne kazem 2/3 nije ni za tribinu i steta za eure koje zaraduju.Svima aneksi ugovora sa placom koju imaju u Hajduku Perisic i Kalinic.Eventualni bosus se zna samo ak osvoje HNL,a punu pĺacu ak se plasiraju u LP a pol àk zaigraju Euro ligu za Konferencijsku pivo i cevape nis drugo

VL
EJ
ejStef
07:48 15.02.2024.

Utakmica istine? U smislu da li će biti petarda ili podnošljivi poraz? Pa pogledajte kada, dobar dio igrača pred godinu dana ne bi bio niti na klupi, već na tribinama, a sada se od njih očekuje da nešto naprave protiv ekipe iz Liga petice? Smiješno... A o tečnosti igre i samoj ideji već je dovoljno rečeno. To čak nisu niti igrači koji znaju odigrati bunker, niti postoji Oršić koji može pretrčati cijeli teren i dati gol. Od svih najbliži tome je Špikić, kakvi Hoxha ili Kaneko... Uprava je prodala skoro sve što valja, a nije dovela nikoga, sve igrači za tribine. Očekivati neki bolji rezultat je navijačko bunilo, isto kao i očekivati da se ovako osvoji prvenstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.