Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KATASTROFE

Jakirović: 'Ovo mi je najteži poraz karijere. Bruka. Treba vidjeti što će biti sutra'

Priština: Trening GNK Dinamo uoči utakmice protiv FC Ballkani
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
05.10.2023.
u 21:02

"Pljusak i njihov niski blok nisu nam olakšali. Imali smo jalovu inicijativu, no njihov drugi gol je prelomio. Kao što sam rekao, trebamo svatko sebe analizirati i prihvatiti kritiku", kazao je Tibor Halilović nakon utakmice

Dinamo je u drugome kolu grupne faze Konferencijske lige doživio težak poraz od Ballkanija. Najprije je zabio Almir Kryeziu u 44. minuti, a konačnih 2:0 u Prištini je postavio Walid Hamidi u 83. minuti. Dinamo je u prvome kolu svladao Astanu s 5:1, a sada je upisao prvi poraz u ovome natjecanju. Utakmicu su komentirali trener Sergej Jakirović i igrači.

"Zaslužen poraz. Ispričavam se cijeloj Hrvatskoj i navijačima. Preuzimam odgovornost. Imali smo to što imamo, probali smo izvući maksimum. Oni su bili puno bolji od nas. Ono što sam ja htio da radimo, radili su oni nama. Ovo mi je najteži poraz u karijeri. Bruka, to treba priznati. Vidjet ćemo što nosi sutrašnji dan", rekao je trener poraženog Dinama pa nastavio:

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Priština: Trening GNK Dinamo uoči utakmice protiv FC Ballkani
1/5

"Željeli smo i mi pobijediti, no možda to nije bilo dovoljno. Puno se igrača treba zamisliti. Treba se baciti na glavu, nikome nije zabranjeno driblati, dodavati... Vrlo jeftin pogodak. Koliko smo god radili i analizirali, dogodilo se. Možemo do sutra pričati."

Vrijeme je za neke druge igrače. Nedostajao je dobar ubačaj, morali smo puno oštrije. Probali smo sa zamjenama, opteretiti ih, ali onda smo dobili drugi gol. Treba vidjeti što će se dogoditi sutra", zaključio je Jakirović.

VEZANI ČLANCI:

"Teško je nešto pametno reći. Neočekivano i boli, nismo pravodobno reagirali. Moramo se fokusirati na Istru, s kojom igramo za tri dana. Prvenstvo je najbitnije. Na pauzi ćemo analizirati jer je puno toga trebalo biti bolje. Primili smo gol u najgore vrijeme, na kraju poluvremena. Pljusak i njihov niski blok nisu nam olakšali. Imali smo jalovu inicijativu, no njihov drugi gol je prelomio. Treba svatko sebe analizirati i prihvatiti kritiku. S pobjedom bi bilo lakše otići na pauzu", rekao je Tibor Halilović nakon utakmice za Arenu Sport.

VIDEO Disciplinski sudac žestoko kaznio Hajduk zbog derbija i zaprijetio praznim tribinama

Komentara 29

EJ
ejStef
21:20 05.10.2023.

Šutalo rupa, Nevistić bez obrane, Menalo, Marin, Ukrajinac, Sučić, Halilović, Kulenović itd definitivno nisu igrači za Dinamo. Još jedan-dva takva u ekipi, mogu se provući i odraditi svoj dio posla, no kada ti je ekipa sastavljena od takvih, nema tu pomoći. Izuzetno loša uprava Dinama, katastrofalno upravljanje, bitnija im je borba za vlast, nego budućnost kluba... Mogli bismo reći da je ovo kraj. Misle ljudi da ne može biti gore, ali s ovom upravom i putem kojim je krenuo DInamo samo gledajte spiralu propadanja. Smiješi se sudbina Cibone, udruživanje s Možemo samo je pridonijelo tome... Vidi se zašto je Milan potjerao Šimića, sad bi i oni bili u ovakvoj banani da je ostao... No, to su novinari željeli i podržavali, to su navijači htjeli. Pa sada to i imaju.

VE
vecernji55
21:24 05.10.2023.

Ovim igračima treba čudotvorac, a ne trener. Ja ne znam kojom logikom Dinamo bira ove napadače. Da namjerno biraš loše, zalomio bi ti se jedan dobar.

Avatar Castro
Castro
21:20 05.10.2023.

Nisi ti kriv Sergej.. da su svi treneri svijeta večeras bili na klupi rezultat bi bio isti. Ovi igrači nisu za Dinamo. Ovo je katastrofa kluba i politike koju vode nesposobnjakovići. Zao mi je… sramota i užas. Nadam se da će Jakir ostati jer ovo je užas za trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije