Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG DINAMA

Jakirović otkrio kakvo je stanje s Petkovićem: Kontrolirali smo utakmicu, ali ne očajavamo

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/20
01.10.2023.
u 20:38

Dinamo nakon poraza u derbiju zaostaje pet bodova za prvoplasiranim Hajdukom

Nogometaši Hajduka upisali su pobjedu protiv najvećeg rivala Dinama, pred 34.000 navijača na Poljudu u susretu 10. kola HNL-a, pobijedili su s minimalnih 1-0 (0-0).

- Čestitam na fer i korektnoj igri, derbi je bio gledljiv. Kontrolirali smo utakmicu, možda smo trebali biti odlučniji. Zaspali smo u situaciji koju smo očekivali, Hajduk to često radi. Nažalost, primili smo gol. Pokušali smo sve kako bismo izjednačili, ali nismo uspjeli. Nema očajavanja - rekao je Jakirović i dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Očekivano je bila tvrda utakmica. Kako je utakmica odmicala, tako smo preuzeli igru. Nedostaje mi odlučnosti, moramo biti konkretniji s loptom u zadnjoj trećini. Petković? Želio je igrati, nismo mu to mogli onemogućiti. Obnovio je ozljedu zadnje lože, vidjet ćemo sutra kakva je šteta. Probali smo s Drmićem i Kulenovićem.

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Komentara 14

NI
niko63
21:00 01.10.2023.

Nažalost Jakiraović je večeras sve naopako napravio a izlazak Petkovića je pokazao koliko je Dinamo o njemu ovisan. Vađenje Vidovića i Bulata koji su bili jedina kakva takva opasnost po Hajdukov gol te uvođenje Japanca i Ukrajinca a nažalost i Kulenovića je katastrofa. Pogledajte statistiku tih Šimićevih akvizicija.

NO
novabit
08:38 02.10.2023.

NIje ovo greška Nevistića, nego Šutala i Moharamija! Ali problem su i Emreli, Bernauer , Kaneko, Kulenović. Previše loših igrača a Jakir mijenja Vidovića koji je odličan! PA zare se ne vidi iz Aviona da Dinamo nema igre preko desnee strane te da je fizički nespraman i neuigran! Gdje su pojačanja, Stoper i desno krilo za početak! Gdje je Špikić?

NO
novabit
08:31 02.10.2023.

Jakire, Šutalo je kikser, Moharami van forme, Emrelli isto loš nije za DInamo. Kanoko loš. Neigrate presing na zadnju liniju. Jedina svijetla nova točka je Vidović. Zašto si vadio Vidovića? Zašto dečki nisu fizički spremni? Obrana loša, vezna linija neuigrana, nedovoljno agresivna, napada preko desne strane nema! Gdje je Špikić? Dinamu fali 3 pojačanja! A ne ove koji je Šimić dovep jer to nisu pojačanja osim Vidovića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije