Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NANIZALI TRI POBJEDE

Jakirović nahvalio novu zvijezdu 'plavih' i otkrio što se događa s Baturinom i Ristovskim

Koprivnica: Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
09.12.2023.
u 08:00

Mi mjesta za kalkuliranje nemamo, bez obzira na kartone idemo u utakmicu s najjačim snagama, nemamo prava na po grešku. - rekao je trener Dinama, Sergej Jakirović

Dinamo je ušao u dobru seriju, nanizao je tri pobjede, nakon Osijeka i Astane slavio je i u Koprivnici.

- Veseli me što dečki usvajaju neke stvari, s više igrača dolazimo u suparnički šesnaesterac, imamo puno bolji reposjed iako ima još dosta prostora za poboljšanja - kaže trener Sergej Jakirović.

GALERIJA Dinamo svladao Astanu i otvorio vrata europskog proljeća

Koprivnica: Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
1/11

Vidljivo je i dizanje forme nekih igrača poput Kaneka?

- Od utakmice s Lokomotivom, kada je postigao pogodak, Kaneko kao da je dobio vjetar u leđa, jako je zanimljiv igrač koji pokazuje da je pojačanje. Sretni smo zbog toga, momčad ga je jako dobro prihvatila, a on to vraća na najbolji način. Momčad se kompletira iako i sad imamo pokoju virozu, udarce, ali vidi se da dižemo formu. Baturina još nije trenirao zbog viroze, Bulat i Ristovski su ušli u trening, ali na oko 70 posto, Bernauer je upitan zbog udarca u zglob, Jurić ima problema, Theophila ćemo poštedjeti kako ne bi došlo do većih problema. Zagorac je bolje, no bude li još nešto osjećao, poštedjet ćemo ga.

VEZANI ČLANCI:

Rudeš je dugo u 'šahu' držao Hajduk, sad remizirao s Lokomotivom, a dolazi s novim-starim trenerom Davorom Mladinom?

- Mladina je i uveo Rudeš u prvu ligu, ali mi mjesta za kalkuliranje nemamo, bez obzira na kartone (dolazi derbi s Hajdukom, nap.a.), idemo u utakmicu s najjačim snagama, nemamo prava na po grešku. Rudeš se bori bez obzira na to kakvo je stanje na tablici, opekli smo se već ove sezone, nećemo kalkulirati - zaključio je Jakirović.

VIDEO Sukob navijača i policije nakon utakmice Lokomotiva - Hajduk

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije