Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRABAR POTEZ

Jakirović iznenadio: Kapetana i člana udarnih 11 Dinama odlučio ostaviti u Zagrebu

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
Marko Lukunic/PIXSELL
03.04.2024.
u 10:49

Dinamovog motora posljednjih godina ipak, kako se moglo saznati, muče problemi s lakšom ozljedom zgloba zbog koje je odlučeno da ga ne treba dodatno trošiti

Neće na večerašnjem derbiju u okviru polufinala Kupa nastupiti Arijan Ademi. Dinamov kapetan, maksimirska ikona i ljubimac publike, štoviše, nije ni otputovao s momčadi na novo gostovanje u Split. Trener Dinama, bila je to njegova odluka, kazao je kako je najbolje da Ademi ostane u Zagrebu. Procjena Sergeja Jakirovića bila je da mu makedonska legenda neće biti potrebna na novom sučeljavanju s Hajdukom.

Tko će pobijediti u polufinalu Kupa?

Ademi je, podsjetimo, u subotnjoj utakmici 28. kola HNL-a koju je Dinamo dobio rezultatom 1:0 krenuo u prvih 11. Odigrao je 55 minuta, a onda ga je u igri zamijenio Petar Sučić. Dinamovog motora posljednjih godina ipak, kako se moglo saznati, muče problemi s lakšom ozljedom zgloba zbog koje je odlučeno da ga ne treba dodatno trošiti. U ponedjeljak nije trenirao punim intenzitetom no nije se očekivalo da Ademi neće ni otputovati u Split s momčadi.

Dinamo je sinoć kasnim letom (22 sata) krenuo u Split, a Ademija tako neće biti među 20 odabranih Dinamovih igrača od kojih će 11 krenuti u utakmici, a još devetoro svoju priliku čekati s klupe za pričuve. Utakmica Hajduka i Dinama u polufinalu Kupa počinje u 19 sati, a sudit će je Talijan Fabio Maresca. Prijenos će biti na TV-kanalu MAXSport 1, a moći će se besplatno pogledati i putem YouTube-kanala MAXSporta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije