Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Jakirović će ovaj europski debakl teško preživjeti. Pitanje je samo kad će postati bivši trener Dinama

09.11.2023.
u 21:14

Ne znamo što će se noćas događati u zrakoplovu na povratku iz Češke, hoće li čelnici plavih odmah smijeniti trenera, hoće li to učiniti ujutro kad prespavaju, ili će ga pustiti da odigra i tu drugu kvalifikacijsku utakmicu pa pobjedom u Rijeci zadrži trenersku poziciju u Dinamu.

Komentara 47

JO
JovanC
22:24 09.11.2023.

Predsjednik kluba je u nedjelju proslavio 87. rodjendan. On dugorocno razmislja.

EJ
ejStef
21:27 09.11.2023.

Ova najgora uprava do sada samo se dalje zakapa. Nije mi jasno kako su mediji toliko navijali za ovo, kako su BBB priželjkivali ovo... Sada imaju to što su htjeli, luzerski Dinamo za donju polovicu HNL-a...

SP
Spezzi
21:44 09.11.2023.

Jakirović je još jedino mogao uvesti portire iz Dinama. Prodaš sve što valja za sitniš i ostaviš drvosječe (izuzetak Baturina) rezultat je jasan. Da se igralo 2 dana Dinamo ne bi zabio gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?