Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Balića i Vlašića dolaze gledati skauti Borussije, Arsenala, Celtica...

Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
01.11.2015.
u 12:00

Hajduk ima niz od 11 uzastopnih prvenstvenih susreta bez poraza, Rijeka pak još uvijek nema poraza ove sezone u HNL-u.

Jadranski derbi privukao je veliki broj skauta. Svoj su dolazak tako najavili emisari dvije Borussije (Dortmund i Moenchengladbach), Stuttgarta, Arsenala, Celtica. A na Poljud će prvi put kao izbornik doći i Ante Čačić.

Hajduk ima niz od 11 uzastopnih prvenstvenih susreta bez poraza, Rijeka pak još uvijek nema poraza ove sezone u HNL-u. Čiji će niz stati danas na Poljudu? Na strani Hajduka nije statistika, bijeli nisu  svladali Riječane u posljednjih 12 međusobnih ogleda. Posljednji kojem je to uspjelo bio je Krasimir Balakov.

No, tada je i Anas Sharbini bio član Hajduka, sada je udarna igla Rijeke. Hajduk će protiv  Rijeke imati veliku podršku sa tribina. Pomisao da se pobjedom bijeli odvajaju na vrhu sa četiri boda više od Rijeke i pet od Dinama golica navijače, iako nije još odigrano ni pola prvenstva.

Očekuje se oko 20 tisuća gledatelja, a Torcida sprema i prigodnu koreografiju u čast 65. rođendana. Damir Burić u odnosu na susret s Lokomotivom napraviti će jednu izmjenu. Mijo Caktaš vraća se u prvi sastav nakon odrađene kazne zbog tri žuta kartona, a svoje mjesto u početnih 11 zauzet će i Andrija Balić te Nikola Vlašić. Iako su imali manjih problema sa ozljedama obojica su spremni za jadranski derbi. 

Mijo Caktaš jedan je od najboljih igrača Hajduka ove sezone, postigao je već 12 pogodaka.

- Očekujem neizvjesnu utakmicu do zadnjeg trenutka. Na prvom smo mjestu, u dobrom smo raspoloženju, stadion će biti pun...Najveća prijetnja? Anas Sharbini najbolji je igrač Rijeke, o njemu dosta ovisi, a o tome kako ćemo ga zaustaviti pobrinut će se trener.

>> Više o Hajduk - Rijeka čitajte na Goal.com

>> Rijeka je financijski moćnija od nas, a jedva čekamo početak derbija

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:55 01.11.2015.

Balića i Vlašića dolaze gledati skauti Borussije, Arsenala, Celtica, NK Zavrča, NK Kopra, HNK Širokog Brijega i NK Šumadije.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:26 01.11.2015.

imali su kaj za vidjeti.... neka promotre dobro i trenera... Brbljića.... i mafijaškog odvjetnika.... ekipa za poželjeti.... Uzeti ih samo u paketu, preporučam LOL

FR
Fransa23
15:11 01.11.2015.

Balić i Vlašić velike su nade našeg nogometa i sigurno će pomoći Hajduku u vraćanju dugova. Nadam se samo korektnosti Hns u odnosu prema ovim igračima , Vlašić možda već i zaslužuje poziv u A reprezentaciju a praktično skoro nijeje ni igrao za mladu što dovoljno govori samo za sebe. Problem je u depolitizaciji Hajduka što smeta političkim elitama uglavnom Hdzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije