Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cufré pod upitnikom
Povratak na članak

Jačanje Vahina kadra za LP: traže se stoper, bek i napadač

Joe Šimunić je zanimljiv, riješi li jeftinu ispisnicu iz Hoffenheima.

Komentari 9

MA
Mamlaz
19:54 02.05.2011.

Jel to objektivni članak od Junaka? Frapiran sam... (dovedite Kadleca!!!)

VL
MI
mirUsvijetu
19:51 02.05.2011.

Uz cijelu BIH, Crnu Goru, Albaniju, gdje zasigurno ima igača velikog potencijala, a i koji bi pješke došli do Maksimira i davali 150% od sebe, i to za sitne novce, oni idu u Argentinu i Brazil po igrače koje bi već netko uzeo da išta vrijede, i s kojima potpišu ogromne ugovore koji im se nikad neće isplatiti. Jednom se dogodio Eduardo, nije svaki dan Božić.

VL
DR
dragogera
21:32 02.05.2011.

cuj to\"neko od zvucnijih imena\",pa vec su prodali dudua ,corluku i modrica,ostala im jedino auta sto dobro zvuce,ovi krampovi ne vrijede nista

VL
NI
nindža
00:08 03.05.2011.

na ljeto treba napraviti tri stvari - zadržati cufrea, dovesti šimunića, i jedno provjereno lijevo krilo. to bi bila prava ekipa za LP, a eventualno dovođenje još jednog napadača ili beka bi samo bio bonus.

VL
DU
Deleted user
09:11 03.05.2011.

Ruki je pokazao da mora igrati!

VL
Avatar dinameze
dinameze
13:37 03.05.2011.

treba ostaviti CUFREA i dovesti BARTULOVIĆA(čovjek je slobodan a nije skup)da igra ispred njega,ni JOE ne bi bio promašaj,ljudi treba se pokriti koliko ste dugi niš više niti manje.sjećam se kad je maminjo zvao SANTA CRUZA no tip jednostavno nije htio doći u jadni hnl...treba spustiti loptu na zemlju.

VL
Avatar Castro
Castro
15:19 03.05.2011.

dinameze i nindza@ slazem se s vama, mislim da je prioritet zadrzati Cufrea, Joe bi bio pun pogodak a lijevo krilo i klasni napadac ovise o novcima, koliko mi mozemo trenutno izdvojiti za sve to a da ne prodamo ni jednog igraca za malo vecu sumu. Ali znate sto je jos interesantno, u ovakvim temama nikada se ne javljaju oni koji su veliki navijaci Dinama, kako to da njih nikada ne zanima tko bi mogao doci i kako ce izgledati momcad sljedece sezone. Gdje su heroj ulice, ptb i ostali mrzitelji mamica koji jako vole Dinamo i zele mu dobro ??? Jos jedan dokaz koliko vole klub i kako im je stalo da to tamo nesto funkcionira. !!! Jal i mrznja, to je sve sto imaju prema Dinamu.

VL
WZ
ww zgb
17:15 03.05.2011.

@castro naravno da nas koji mrzimo mamića briga za dinamo..štoviše mi baš tražimo dinamo u kojem će se moć vidjeti transparentnost kluba..a ovo što čini zdravko mamić od dinama nije normalno..čovjek koji krši sve moguće zakone i dalje je naa funkciji u klubu...žalosno je što nadležni organi koji su zaduženi za to ne reagiraju..a pitanje koje se treba postaviti je dokada će tako biti? tim ljudima nije stalo do dinama kažeš..e pa u krivu si ..nama je stalo do dinama..mi se nismo prodali za šal, kapu i udaraljke..MAMIĆU ZNAJ SVEMU JE KRAJ ZBOGOM I VIŠE SE NE VRAĆAJ!!

VL
MA
Mamlaz
03:27 04.05.2011.

Koje to sve moguće zakone? Jer šansa je, da ti i tvoj tata kršite iste ili slične zakone na dnevnoj bazi, kao pravi Hrvati ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.