Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Cop
Povratak na članak

Ja u kečere? Molio bih ugledni portal da ne piše takve gluposti

Mnogi borilački forumi počeli su se baviti informacijom portala mmamania.com da će Mirko Filipović u kečere.

Komentari 2

OR
ordinaryhandsome
21:44 27.04.2011.

Da, baš je gluma kad te netko baci s 3,5 metra na pod, iscipelari ko psa, izšamara stolicom od željeza i onak fino izmasira šakom kao u WWF.. U kečerrima više ljudi završi u nesvijesti nego u full kontaktu. Btwtw Mirko u kečerima baš dobra ideja kad se malo bolje sagleda ;)

VL
OR
ordinaryhandsome
02:20 28.04.2011.

Ma ne, Mirko mi je idol mislio sam da bi to bilo super zbog popularnosti i zabave, ne zbog... hahaa! Htjedoh samo reć da kečeri nisu baš \"filmski efekti i gluma\" no :) AK netko misli da jesu, nek odee malo, za 3 sekunde će ga izletit iz ringa, i dizat će se uru vremena :d LP

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.