Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split – lokomotiva

Vulić: Ja sam Mršića doveo u Split, a ne otac Stanko

Zoran Vulić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
21.03.2015.
u 15:37

Ivković ima najtalentiraniju momčad u Prvoj HNL, tko god dođe na Kajzericu, jednostavno proigra – rekao je Zoran Vulić

Elegantan skok u polufinale Hrvatskog kupa, uvjerljiva pobjeda u Zadru, izmamio je osmijeh Splitova trenera Zorana Vulića.

– Moramo biti zadovoljni onim što smo napravili, to je mali korak prema ulasku u povijest Splita. To nije kraj, nadam se da će trajati i nakon polufinala – kazao je Splitov trener.

– U Parku mladeži uvijek dobro igra, ali nas zanima samo pobjeda. Tri boda značila bi da smo napravili dobar posao – kaže Vulić.

No, i njegovi mladići u posljednje vrijeme izgledaju odlično.

– Malo ćemo osvježiti momčad u odnosu na dvoboj sa Zadrom. Lijepo mi je osjetiti i vidjeti da cijela momčad diše zajedno – kaže Vulić.

U Zadru je dva gola postigao Antonio Mršić, koji je kod Vulića proigrao, baš se preporodio. A prije nekoliko mjeseci bio je negdje u "frižideru", Split na njega nije računao. Vulić je otkrio da je Mršića želio dovesti u Park mladeži još u svojem prvom mandatu.

– Kada sam prvi put bio trener Splita, tražio sam da Mršić dođe. Njega nije doveo otac Stanko kao što se govori po gradu, doveo sam ga ja. Nije mu bilo lako igrati u klubu u kojem mu je otac trener, to je tipična hrvatska priča. Ali, sve je to iza njega, on je najzaslužniji zato što sada igra – zaključio je Vulić.

>> Barbarić: Emocije me više ne vežu za Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije