Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK BARCELONE

'Ja sam mješavina Rakitića i Inieste'

Gomes
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.02.2017.
u 09:10

- Ja sam neka mješavina Rakitića i Inieste. Ne postoji igrač poput Ivana, kao ni igrač koji ima tehniku i način igre poput Andresa.

Veznjak Barcelone Andre Gomes najavio je večerašnju utakmicu s PSG-om u osmini finala Lige prvaka.

- Teško je reći tko je ovdje favorit. PSG je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Bit će teško na njihovom stadionu, ali želimo ostvariti dobar rezultat i s manje pritiska odraditi uzvrat - rekao je Gomes.

Rekao je i nekoliko riječi o svojoj igri.

- Ja sam neka mješavina Rakitića i Inieste. Ne postoji igrač poput Ivana, kao ni igrač koji ima tehniku i način igre poput Andresa.

Gomes je u Barcelonu došao prošlo ljeta iz Valencije za 35 milijuna eura.

- Bilo je potrebno dobro se prilagoditi, ali u Barceloni sve je lako jer se sve objasni do najsitnijeg detalja. Zahvalan sam što mogu igrati za ovaj klub.

>> Rakitić otkrio zašto nije slavio pogodak Alavesu i još jednom pokazao veličinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije