Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplet hnl-a

Izvršni odbor će ipak odlučiti: 
U prvoj HNL Dragovoljac ili Inter!?

'03.05.2013., SRC Zapresic, Zapresic - MAXtv 1. HNL, 30. kolo, NK Inter Zapresic - NK Zagreb. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
Autori: td, dm
28.05.2013.
u 11:09

– I sljedeće godine igrat ćemo u prvoj ligi. Hrvatski dragovoljac dostavio je krivotvorene i nepotpune dokumente komisiji za licenciranje

Branko Laljak, direktor nogometaša zaprešićkog Intera, nazdravljao je nakon pobjede svoje momčadi nad Slavenom Belupom (2:0). O ispadanju iz prve lige nema ni govora.

– I sljedeće godine igrat ćemo u prvoj ligi. Hrvatski dragovoljac dostavio je krivotvorene i nepotpune dokumente komisiji za licenciranje. Potrudio sam se i pribavio sve dokumente koji ukazuju na to da je Hrvatski dragovoljac dobio licenciju, a nije je smio dobiti. Sve sam to poslao u HNS – istaknuo je Branko Laljak.

Bez obzira na to hoće li Inter igrati u prvoj ili drugoj ligi. Primjerice, Tomislav Šarić koji je potpisao za Parmu, te Fran Mlinar koji karijeru nastavlja u Udineseu.

– Momčad je slobodna, ali još ne znamo do kada. Sve ovisi o tome koliko će brzo mjerodavna tijela donijeti odluku – istaknuo je Laljak.

Tko može odlučiti u vašu korist?

– Ili komisija za licenciranje ili Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza – rekao je direktor Zaprešićana.

Kada će to biti?

– Nadam se uskoro - odgovorio je Laljak.

A to je jučer potvrdio i glavni tajnik HNS-a Damir Vrbanović. Dogodit će se to početkom sljedećeg tjedna uoči utakmice Hrvatske i Škotske.

Da se u Zadru nisu događale čudne stvari, Inter bi ostao u ligi bez tih zavrzlama.

– U drugom poluvremenu igralo se efektivno 30 minuta, a onomu što se događalo na toj utakmici nije mjesto u našem nogometu. Takve se stvari ne događaju ni u četvrtoj ligi.

Predsjednik Slaven Žužul govorničku palicu prepustio je Sabliću i sportskom direktoru Tončiju Bašiću. Žužul je svoje izrekao izravno predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru, a može se čuti da taj razgovor Šukeru nije bio baš ugodan.

– Nije u svemu tome sudjelovao samo sudac, oštećeni smo i mi i Inter. Predsjednik HNS-a bio je u Londonu, a igralo se posljednje kolo prvenstva, trebao je biti ovdje – govorio je Bašić.

Ružne scene ponovno u Zadru. Belle je ponovno rasistički vrijeđan, a ovoga puta se nogometaš Splita želio i fizički obračunati. Najavio je da najozbiljnije razmišlja o tome da napusti Split i hrvatski nogomet gdje se loše osjećao. (om, td, dm)

U drugom poluvremenu u Zadru igralo se efektivno 30 minuta. Takve se stvari ne događaju ni u četvrtoj ligi, rekao je Goran Sablić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije