Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN NA TRŽIŠTU
Povratak na članak

Izvor blizak klubu: Gvardiol prvi na listi želja legendarnog trenera i engleskog velikana!

Conte je ove sezone u svim utakmicama osim jedne izveo igrače u formaciji s tri stopera otraga, i u 90 posto tih utakmica na poziciji lijevog stopera (sve osim dvije) je igrao Velšanin Ben Davies koji se snašao vrlo dobro, ali prioritet Contea je i dalje povećati kvalitetu i konkurenciju na toj poziciji

Komentari 1

RE
RedTree
20:51 14.04.2022.

Conte traži iskusnije igrače, a Tottenham plaća manje odštete i da je konačno vidjeti ga nakon prvih par nastupa za Dinamo na klasičnom mjestu stopera u četvorci iza i jedan duži period bez većih grešaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.