Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA industrija

Iznenađujuće: Dres Luke Dončića u Europi se ne prodaje najbolje

NBA: Playoffs-Dallas Mavericks at Golden State Warriors
Foto: Kelley L Cox/REUTERS
1/3
12.07.2022.
u 16:45

U europskim sportskim trgovinama najbolje ide dres Stephena Curryja (Golden State Warriors), najboljeg igrača ovogodišnjeg NBA finala.

Ako ste pomislili da se u košarkaškoj Europi najbolje prodaju dresovi najboljih NBA Europljana, onda ste u maloj zabludi, jer u europskim sportskim trgovinama najbolje ide dres Stephena Curryja (Golden State Warriors), najboljeg igrača ovogodišnjeg NBA finala.

Europljanin nije ni na drugom mjestu, koje čvrsto čuva mladi razigravač Memphisa Ja Morant, koji je nedavno samouvjereno kazao da bi u igri jedan na jednoga s lakoćom pobijedio Jordana iz najboljih dana.

Prema podacima iz NBA trgovina u Milanu i Londonu, dres Dallas Mavericksa s brojem 77 Luke Dončića tek je treći na listi traženosti, a onaj Giannisa Antetokounmpa je peti, jedno mjesto ispred LeBrona Jamesa.

Premda Jamesovi Los Angeles Lakersi ove sezone uopće nisu ušli u doigravanje, njihov se dres u Europi najbolje prodaje, bolje nego oni Bullsa, Warriorsa, Celticsa, Heata, Netsa, Bucksa, Raptorsa, Mavsa i svih ostalih NBA klubova.

Video - Aco napao Rađu zbog Bojana, otkrio istinu o Draženu i Zvezdi, priznao Tedeschiju da je greška

Komentara 1

AG
Agricola
17:37 12.07.2022.

Pravi Slovenac na kvadrat, pola Hrvat pola Srbin a nitko od balkanske Europe ne želi kupiti njegov dres, jer su svi domoljubni dripci. Sanaderovu sliku za avatar nemam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije