Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje u Primeri!
Povratak na članak

Atletico Madrid izgubio od Levantea 0:2

Ovaj rezultat odlična je vijest za Real koji večeras igra s Valencijom. U ovom trenutku za Atleticom zaostaje šest bodova, ali ima i dvije utakmice manje

Komentari 2

PR
ProCro
19:49 04.05.2014.

Ako Real jednu tekmu izgub, a Barcelona u zadnjem kolu Atletico pobjedi, Barcelona osvaja naslov prvaka Spanjolske!

VL
DU
Deleted user
19:36 04.05.2014.

Da slušam svoje instinkte sad bih bio pokupio dobru lovu na kladionici. Ali šteta što se ne kladim :-). Ovo nije ništa čudno s obzirom na veličinu balona na koju se Atletico napuhnuo unazad par tjedana (ne mislim u negativnom smislu, nego na kombo adrenalina, ushita i energetskog naboja). Moralo je puknuti negdje. A Levante zna zakuhati velikima. Nadao sam se takvom raspletu danas jer navijam za Real, i to se dogodilo. U 9 pići Real i ovo je prilika da se zakomplicira stvar do daske. Ostaje vidjeti hoće li Barca u zadnjem kolu pustiti Atleticu tekmu da postanu prvaci jer sama ionako nema praktične šanse za osvajanje Primere, a mislim da bi radije bili valjda pri dnu ljestvice nego da Real postane prvak. Može Barca eventualno preskočiti Atletico ako im to štogod znači, a i imaju motiv vratiti im za izbacivanje iz lige prvaka. Vidjet ćemo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.