Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Iznenada umro proslavljeni nogometaš (41) od posljedica srčanog udara. Pamtimo ga sa SP-a u Rusiji

Pixabay
29.01.2024.
u 10:34

Tejada je bio najzaslužniji za nastup Paname na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Ovo je prvi i jedini put da je ova srednjoamerička država nastupila na svjetskom prvenstvu, a Tejada je bio najvažniji nogometaš u povijesnom nastupu.

Legendarni panamski nogometaš Luis Carlos Tejada preminuo je na terenu dok je igrao nogomet s društvom, potvrdili su jučer najpoznatiji američki mediji. Tejada (41) je slovio kao najveće ime u povijesti nogometa na Panami. Odigrao je 108 utakmica za reprezentaciju i postigao 43 gola, čime se zauvijek upisao u povijest kao najbolji strijelac reprezentacije i vodio je momčad na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije Poljuda

1/19

No, Panama je jučer ostala bez svog najpoznatijeg nogometnog imena. Tejada je na terenu doživio srčani udar i preminuo igrajući mali nogomet s prijateljima. Srušio se na terenu u Panama Cityju, odmah su reagirali doktori, no spasa mu nije bilo i proglašen je mrtvim. Tužnu vijest potvrdio je nogometni savez Paname.

 

 

– Simbol razvoja nogometa u našoj zemlji. Izražavamo iskrenu sućut. Nikada te nećemo zaboraviti, Matador – poručili su iz saveza ističući nadimak po kojem je Tejada bio prepoznatljiv.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Tejada je bio najzaslužniji za nastup Paname na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Ovo je prvi i jedini put da je ova srednjoamerička država nastupila na svjetskom prvenstvu, a Tejada je bio najvažniji nogometaš u povijesnom nastupu. Prije nešto više od mjesec dana završio je profesionalnu karijeru.

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
20:01 29.01.2024.

Budi solidaran ..

ZZ
Zo-ZG
11:25 29.01.2024.

Maksimalno, jedva si dočekao da to napišeš. Sada imaš ispunjen život!

DU
Deleted user
13:58 29.01.2024.

Takvi kao vi koji ostavljate nebulozne komentare su razlog da su neki ljudi prestali cijepiti djecu protiv polia, TBC-a, mumps, i ostalih zaraznih bolesti. Cestitke na tome ! Ja bih sve vratio u vrijeme prije cijepljenja kada je 30% rodjenee djece umrlo do prve godine zivota. Mojoj pra-prateti su svih petero djece umrle izmedju dva rata samo sto nije bilo cijepiva. A onda kad se razbolite, nemojte ici doktoru nego se nadajte se da cete zivjeti 969 godina kao i Metuzalem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije