Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLA JE BAKA

Iznenada je preminula talentirana sportašica (17). Srušila se poslije treninga: 'Jako težak dan'

Pixabay
15.02.2024.
u 19:43

Njezina baka je primijetila da joj je pozlilo i pozvala je hitnu pomoć pa je Zainab odmah prebačena u bolnicu, ali nažalost nije joj bilo spasa.

Pakistanska tenisačica Zainab Ali Naqvi (17) iznenada je preminula nakon treninga, potvrdio je teniski savez Pakistana.
Nesretna djevojka je, prema informacijama tamošnjih medija, preminula zbog srčanog udara, odnosno izgubila je svijest dok je boravila u sobi nakon završenog treninga neposredno prije turnira.

GALERIJA Robert Jarni više nije izbornik U-17 reprezentacije

1/13

Njezina baka je primijetila da joj je pozlilo i pozvala je hitnu pomoć pa je Zainab odmah prebačena u bolnicu, ali nažalost nije joj bilo spasa. Smrt je proglašena odmah po dolasku u bolnicu, a prema prvim rezultatima obdukcije do tragedije je došlo jer je Zainab već imala srčanih problema. 

 

 

Tenisačica je navodno patila od hipertrofične kardiomiopatije, bolesti koju obično karakterizira zadebljanje srčanih stijenki, što na kraju može otežati srcu pumpanje krvi. Proglašena je prirodnom smrt jer njezini roditelji nisu inzistirali na obdukciji, a predsjednik udruge Aisam-ul-Haq Qureshi objavio je smrt mlade tenisačice.

VEZANI ČLANCI:

- Danas je izuzetno težak dan za pakistanski tenis jer je jedna od naših najtalentiranijih juniorki preminula od srčanog udara u Islamabadu. U njezinu čast, kao novi predsjednik pakistanskog teniskog saveza, odlučio sam da će teren na kojem je ona koja je trebala igrati u Islamabadu bit nazvan po njoj - rekao je. 

 

Komentara 2

FO
four
11:58 16.02.2024.

Hoće to, srčani udar kod tinejdžera. Pogotovo nakon što je mislila na druge...

OP
Ocvali pupoljak
23:08 15.02.2024.

Ni slucajno nije primila bocu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije