Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferguson od šoka zašutio

Izletjela dva Manchestera!

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
08.12.2011.
u 00:08

Kakav potop Engleza – izletjela su dva Manchestera, dvije vodeće momčadi Premijerne lige, a United je prvi finalist Lige prvaka koji je u sljedećoj sezoni ispao u grupnoj fazi!

Ferguson i Mancini tako će se boriti za trofej i u Europskoj ligi, obojici taj naslov nedostaje...

Manchester United senzacionalno je poražen od “skijaša” iz Basela, na St. Jakobs Parku, dok je za City bila kobna pobjeda Napolija u Villarrealu. A kada je novinar BBC-a prije dva tjedna pitao Fergusona strahuje li od ispadanja iz Lige prvaka, bahati Škot se samo slatko nasmijao. Aroganciju je sinoć platio jednim od najtežih poraza u karijeri pa je i – zašutio!

Naime, BBC je izvijestio kako nitko od šokiranih predstavnika Manchester Uniteda nije bio raspoložen za izjave.

Za Basel su zabili Streller (9. minuta) i A. Frei (84.), dok je poraz Uniteda ublažio Phil Jones (89.). I još jedna loša vijest za Manchester, opet se ozlijedio Nemanja Vidić i u 44. minuti iznesen je s travnjaka.

- Ovo je ludilo! Mi, mali klub iz male zemlje, pobijedili smo i izbacili jedan od najvećih svjetskih klubova! Zato što ih nismo respektirali, nego smo u to čudo vjerovali od prvoga dana - kazao je sjajni vratar Basela Yann Sommer.

Nedovoljno i deset bodova

Ispadanjem Manchester Cityja naslađivali su se sinoć navijači Arsenala. Netko je poslao poruku: “Nije li Samir Nasri otišao od u City želeći igrati na višoj razini? Evo mu je, u – Europskoj ligi...”

– Nevjerojatno, ispali smo s čak deset bodova! Na žalost, skupo smo platili pogreške na utakmici u Napulju. Iako sada mnogi misle kako je Europska liga podbačaj, ona nas i te kako motivira. Želimo najmanje do finala – kazao je razočarani Roberto Mancini.

Manchester City pobijedio je Bayern 2:0 pogocima Davida Silve (37.) i Yaye Tourea (52.), a Olić i Pranjić odigrali su svih 90 minuta za Bavarce. Napoliju su pobjedu protiv Villarreala (2:0) i prolaz u osmini finala donijeli Inler u 65. i Hamšik u 76. minuti.

Iznenađujuće se u osminu finala probio i moskovski CSKA, pobjedom nad Interom u Milanu 2:1. Pogodak odluke za Ruse postigao je Vasilij Berezucki u 86. minuti.

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:42 08.12.2011.

Vidi vidi ima tu i dobrih vijesti danas. Bice da Manchesteri nisu dosta trcali (ha ha) sto bi rekli ovi u Spursima za Coruku, nemaju pace.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:33 08.12.2011.

...\"... Mi, mali klub iz male zemlje...\"...kako lijep početak rečenice, dira u srce !!!

TO
Tot
10:08 08.12.2011.

vrijeme je da se ferguson povuče i zamjenig ga jurčić sad je slobodean

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije