Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆE KOMBINACIJE

Izgubimo li od Španjolske idemo na Srbiju ili Sloveniju?

'31.07.2012., London - Ljetne Olimpijske igre2012, rukometna utakmica, 2. kolo, Hrvatska - Srbija. Ivan Cupic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
17.01.2013.
u 23:55

Ako izgubimo od Španjolske onda možemo igrati i sa Poljskom i sa Srbijom i sa Slovenijom

Nekako smo se potajno nadali da bi Mađari mogli iznenaditi Španjolsku i tako nas gurnuti na prvo mjesto bez obzira na subotnju utakmicu. Držali su se Mađari do 20:21, a onda su primili sedam uzastopnih pogodaka. Dakle, za prvo mjesto igramo mi i Španjolska, a za treće Mađarska i Alžir. Pobijedi li Alžir, bit će treći. Ukoliko Alžir izgubi onda priliku za četvrto mjesto ima Egipat. Ali će morati pobijediti Australiju sa najmanje 18 pogodaka razlike.

U skupini C, u derbiju kola, Poljska je svladala Srbiju pogotkom Orzechowskog u posljednjoj sekundi i sada tri reprezentacije mogu biti prve. Sloveniji treba pobjeda ili bod protiv Srbije. Srbiji pak treba pobjeda od dva razlike, a Poljskoj da Srbija pobijedi sa jedan razlike, ali rezultat ne smije biti veći od 25:24. Kljaićeva Saudijska Arabija može biti četvrta, ali mora pobijediti Bjelorusiju. I to bi nam bio suparnik ako pobijedimo Španjolsku. Ako izgubimo onda možemo igrati i sa Poljskom i sa Srbijom i sa Slovenijom.

Ključne riječi

Komentara 5

LA
Laura Anny
13:24 18.01.2013.

Sinoc sam gledala spaniju protiv madjarske, pobjedili su, ali imaju losu suradnju izmedju igraca. Njih se ne trebate bojati.

ST
starcevicanac
07:45 18.01.2013.

Po mojoj prognozi u osmini finala igrati cemo protiv Slovenije.

DU
Deleted user
09:32 18.01.2013.

Po mojoj prognozi bit ce poraz protiv Spanjolske jer ce suzi njima dozvoliti duge napade a nama kratke. A sto je najgore je da bilo tko od Poljske, Slovenije i Srbije su toliko jake repke da ako izgubimo, onda smo napravili najlosiji rezultat u 11 godina. I naravno onda cemo pljuvati po Goluzi sto nije doveo Balica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije