Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Izgubi li Milan od PSV-a, ostaje bez 50 milijuna eura

Mario Balotelli Stepan El Shaarawy portal
Reuters/Pixsell
28.08.2013.
u 16:49

Bivši trener Dinama Ante Čačić sa svojim će Mariborom u Ljudskom vrtu loviti minus dva (1:3) iz prve utakmice protiv Viktorije

Nogometaši Milana večeras protiv PSV-a igraju utakmicu vrijednu 50 milijuna eura. Doslovno jer toliko su, naime, prošle sezone zaradili od Lige prvaka (nagrade i TV prava). Prva utakmica u Eindhovenu završila je sa 1:1, što ulijeva optimizam, no ne i predstava rossonerra za vikend u Serie A, kada su izgubili od novog prvoligaša Verone (1:2). Trener Allegri poslao je jučer oštru poruku svojim igračima.

– U nogometu možete pobijediti ili izgubiti, ali nikad se više ne smije ponoviti pristup kao protiv Verone, inače će netko letjeti iz momčadi. Ovo nam je ključna utakmica sezone, utakmica koja bi u slučaju poraza narušila ugled kluba.

Bivši trener Dinama Ante Čačić sa svojim će Mariborom u Ljudskom vrtu loviti minus dva (1:3) iz prve utakmice protiv Viktorije Plzen.

– Moramo se otvoriti, odmah igrati napadački. Zabijemo li rano gol, naše šanse za prolazak bit će velike – smatra Čačić.

Kazahstanski Šahter 90 minuta dijeli od najveće senzacije u povijesti Lige prvaka, a trener momčadi iz Karagandija Viktor Kumikov nakon pobjede 2:0 protiv Celtica najavio je da će i u Glasgowu postići dva pogotka.

- Znamo što moramo učiniti, a ako nam zabiju dva, kako tvrdi njihov trener, moramo zabiti pet. Ne, njegove mi izjave nisu dodatni motiv. Sigurno ćemo dominirati i stvarati prilike, pa će stići i pogoci - kaže Celticov trener Neil Lennon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije