Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Izbornik Kovač spustio se među navijače: Dat ćemo sve od sebe

Niko Kovač
Foto: Screenshot/Globo
23.06.2014.
u 15:15

– Pobijedit ćemo i otići dalje. Vjerujem i kako će nam dati da unesemo ovu golemu zastavu na tribine. Ne vidim zašto bi nam zabranili

Hrvatski navijači koji su došli u Brazil kako bi podržali našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu sinoć su razveselili naše nogometaše. Njih stotinjak došlo je ispred hotela u Recifeu u kojem su smješteni naši igrači, razvili su ogromnu zastavu na kojoj je pisalo "Croatia" i zapjevali "Zovi, samo zovi..." Naši igrači pohitali su na prozore kako bi uživali u tom prizoru, a izbornik Niko Kovač osjećao je dužnost da im zahvali.

Stoga se spustio među njih, a brazilski Globo piše kako su navijači bili oduševljeni tom gestom, da su grlili izbornika i fotografirali se s njim. Izbornik im je obećao kako će naši nogometaši dati sve od sebe da prođu Meksiko.

Pobijedit ćemo i otići dalje. Vjerujem i kako će nam dati da unesemo ovu golemu zastavu na tribine. Ne vidim zašto bi nam zabranili – rekao je za brazilski Globo 65-godišnji Nikola Marišić, jedan od okupljenih navijača.

Hrvatska danas u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu igra protiv Meksika. Pobjeda bi nam jamčila ulazak u osminu finala, a Niko kovač uvjeren je da možemo slaviti u ključnom dvoboju. Kakva bi tek onda fešta bila ispred hotela...

>>Hrvatski navijači iznenadili vatrene pjesmom ispred hotela

Komentara 10

ZZ
Zagreb Zagreb
15:26 23.06.2014.

Niko je klasa, nema mu para! Bog mu daj dug i sretan zivot!!!!!

VL
Vljesmece
16:10 23.06.2014.

Niko je klasa, ljudina, frajer, izbornicina! Zivio nam nas Niko!

TO
Tony1950
17:08 23.06.2014.

Takvi smo ti mi LIVNJACI, Jednostavni, vrijedni, posteni a nadasve VOLIMO SVOJU DOMOVINU HRVATSKU Sretno IZBORNICE...svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije