Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U minuti odmora
Povratak na članak

Izbornik izgubio živce: Boli me k****. Ovo je borba za život!

Lino Červar nije uspio trgnuti svoje izabranike, ali je ustrajao u igri sedam na šest

Komentari 20

BU
Bubalamala
20:13 20.01.2019.

Mislim da je izbornik izgubio kontrolu nad utakmicom i na žalost ostao tvrdoglav do kraja. Nisu nas Brazilci pobijedili, sami smo se pobijedili a izborni je glavni krivac !

VL
SR
srecko59
20:24 20.01.2019.

Uz dužno poštovanje za učinjeno do sada. Brazil je večeras bio odličan , a najbolji njihovi igrači Lino i Duvnjak.

VL
MA
Mama
20:34 20.01.2019.

kad ego prevlada,u startu se vidjelo da je to pogresno,Lino ovo je bilo glupo

VL
MA
Majur
20:18 20.01.2019.

Lino..biti tvrdoglav ako ne ide je loša karakteristika...unio si nervozu u ekipu sa tim glpim sedmim igračom gdje je igra bila totalno usporena.Glavu gore...i pamet u glavu.

VL
DU
Deleted user
20:25 20.01.2019.

Gledam izjavu potpuno pogubljenog treneru koji besramno niti jednog trenutka nije preuzeo svoj dio odgovornosti nakon ove sramotno odigrane utakmice. Da bude još strašnije: pa nama protivnička 5-1 obrana odgovara. A danas onaj koji je u protiv takve obrane trebao biti heroj, bio očajan od prve minute. Nije bed izgubiti, al' ovo je baš bilo ponižavajuće. Taman kad sam mislio da će se srediti u drugom poluvremenu, Vranković suludo i kao zadnji neuki početnik, vidljivo iz aviona navlači pivota i krećemo s isključenjem. Ne mogu vjerovati da niti jedan vanjsli igrač ne može ništa napraviti sam u napadu. Itd, itd. Može minusi.

VL
KL
klamerko
20:19 20.01.2019.

Gledao i sve vidio. Koliko moraš biti retardiran da 6 minuta prije kraja u trenutku kad smo konačno ušli u mlin i počeli hvatati priključak, te došli do dva razlike i taman naš igrač probije da će zabiti za minus jedan, a onda u tom ključnom trenutku Červar pozove minutu odmora. Ja u trenutku mislio da je to Brazilac zvao minutu, a ono - Lino! S v e je time dokrajčio i ono malo sitno što mu je naizgled promaklo da uništi - e pa i to je vlastitim kretenizmom - efektno uništio. Izbornik zaslužuje povratnu kartu ne samo za Zagreb nego za Vrapće! A igračima palac gore - nije moglo i protiv vlastitog izbornika i protiv Brazilaca koji su dobra momčad i protiv sreće u puno trenutaka.

VL
DA
Daleki
07:53 21.01.2019.

Prihvatio bi da svi imaju svoj loš dan i da svi griješe ali kad se očigledno vidjelo da u najosjetljivijem dijelu utakmice stižemo i ozbiljno ugrožavamo protivničko vodstvo gospodin "7:6" ponovo uvodi katastrofalnu taktiku i i stime zadaje poslednji i smrtonosni udarac i toj velikoj i poslednjoj mogućnosti. Tu nešto ne štima, rado bi postavio nekoliko pitanja gospodinu "7:6". Sportski je izgubit utakmicu ali stah me nečeg nesportskog što nije ništa novo za područje iz kojeg dolazimo. Iskreno se nadam da nisam u pravu.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
21:55 20.01.2019.

Moraš biti spreman mijenjati taktiku po potrebi a ne samo kenjati prazne fraze.Zanima me što se je radilo na pripremama?

VL
MU
mulag
20:55 20.01.2019.

Prazni golovi, otkaz

VL
ZO
zoca
00:38 21.01.2019.

Bez Cindrica ce popusiti 7-8 komada razlike ..Njemacka nosena publikom i sucima ce biti pretezak zalogaj..Nema ko napada organizirati a sut sa vana je nula to ce biti mucenje za gledat

VL
KA
kalimera
19:32 21.01.2019.

Lino,boli i mene zub.Neka svako svoju ranu siše.

VL
NI
NikoCro
20:30 20.01.2019.

Idemo po pobjede protiv Nemaca i Francuza, jer ako njh ne mozemo dobiti e onda niti ne trebamo u polufinale, a na kraju i plasman na OI nije los za ovako malu Naciju, no od Line valjda nemamo boljeg, da on je izgubio tekmu, no i ja sam vjernik ali ne bih ni onoga sto kaze Gospe nam je pobjedu donijela

VL
DU
Deleted user
20:07 20.01.2019.

Klasika od Brazila gubimo,Njemce ćemo pobjediti i onda se izvlačiti na Francuzima zašto bi bilo jednistavno kad može komplicirano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.