Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO OKUPLJANJE

Izbornik hrvatskih rukometašica objavio popis za kraj kvalifikacija za Euro, evo tko je na njemu

Koprivnica: Kvalifikacija za EHF EURO 2024. žene, skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - Rumunjska
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
19.03.2024.
u 13:23

Nakon četiri kola na vrhu skupine nalazi se Rumunjska s osam bodova, Hrvatska i Grčka imaju po četiri boda, dok je Bosna i Hercegovina na dnu bez bodova

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Ivica Obrvan objavio je popis igračica za završnicu kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Na popisu se nalazi 19 igračica. U odnosu na zadnje okupljanje, Obrvan je pozvao dvije nove igračice, desno krilo Lokomotive Laru Burić koja je zamijenila Nikolinu Zadravec, a novo ime je srednja vanjska Lokomotive Ana Malec.

Hrvatska reprezentacija okuplja se u Zagrebu, u ponedjeljak 1. travnja u 12.00 sati.  U večernjim satima reprezentacija će imati trening u Kutiji šibica.

Dan kasnije putuje se u Grčku, odnosno gradić Kozani gdje se igra susret 5. kola kvalifikacija skupine 1. U četvrtak, 4. travnja reprezentacija se vraća u Hrvatsku i do utakmice s Bosnom i Hercegovinom, koja je u nedjelju, 7. travnja u Sutinskim vrelima bit će smještena i trenirat će u Ivanić Gradu.

Nakon četiri kola na vrhu skupine nalazi se Rumunjska s osam bodova, Hrvatska i Grčka imaju po četiri boda, dok je Bosna i Hercegovina na dnu bez bodova.

Plasman na EURO koji će se od 28. studenog do 15. prosinca ove godine u Austriji, Švicarskoj i Mađarskoj izborit će dvije najbolje ekipe iz svake od osam skupina, te četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

POPIS IGRAČICA:
Tea Pijević (SCM Gloria Buzau)
Ivana Kapitanović (CS Rapid Bukurešt)
Lucija Bešen (Podravka Vegeta)
Paula Posavec (CS Gloria 2018 Bistrita)
Andrea Šimara (Podravka Vegeta)
Josipa Mamić (Podravka Vegeta)
Lara Burić (Lokomotiva Zagreb)
Katarina Ježić (Dunarea Braila)
Sara Šenvald (Podravka Vegeta)
Mia Brkić (Metz)
Ćamila Mičijević (Paris 92)
Dejana Milosavljvić (SCM Craiova)
Kristina Prkačin (Lokomotiva Zagreb)
Valentina Blažević (SCM Gloria Buzau)
Stela Posavec (MKS Funfloor Lublin)
Larissa Kalaus (Podravka Vegeta)
Katarina Pavlović (CS Minaur Baia Mare)
Klara Birtić (SG BBM Bietigheim)
Ana Malec (Lokomotiva Zagreb)

Komentara 2

Avatar southman
southman
14:41 19.03.2024.

Ima li itko u HRS-u pametan da ga najuri što prije !?

SS
sokac sa drave
18:35 20.03.2024.

Netreba nam trener koji ima u utakmicama sest minuta prije kraja osom golova prednosti i uspije utakmicu izgubiti sa dva razlike.Da je vec odavno dobio otkaz bioi bi kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije