Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni opet u akciji

Izbornik Dalić objavio popis igrača za utakmice s Engleskom i Jordanom

Kramarić i Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.09.2018.
u 15:31

Hrvatska reprezentacija igrat će 12. listopada susret Lige nacija protiv Engleske. Utakmica će se zbog Uefine kazne igrati pred praznim tribinama

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pozvao je 26 igrača za predstojeće utakmice svjetskih viceprvaka protiv Engleske i Jordana koje će biti odigrane u Rijeci.

Hrvatska reprezentacija igrat će 12. listopada susret Lige nacija protiv Engleske. Utakmica će se zbog Uefine kazne igrati pred praznim tribinama. Tri dana kasnije, stadion na Rujevici bit će pozornica za prijateljski ogled s reprezentacijom Jordana.

>> Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Izbornik Dalić je na okupljanje, zakazano za 8. listopada, pozvao 26 nogometaša koji su bili pozvani i za rujanske utakmice protiv Portugala i Španjolske, uključujući tada ozlijeđene Dejana Lovrena, Antu Rebića i Andreja Kramarića.

- Kako je pred mladom reprezentacijom odlučujuća utakmica protiv Grčke, u dogovoru s kolegom Nenadom Gračanom ponovno smo prepustili nekoliko igrača našoj U-21 reprezentaciji kojoj želimo puno sreće i pobjedu protiv Grčke -  izjavio je izbornik Dalić.

Popis igrača za utakmice s Engleskom i Jordanom:

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Karlo Letica

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Borna Barišić, Antonio Milić

Vezni: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Duje Čop, Ivan Santini, Marko Livaja

Komentara 10

DU
Deleted user
15:58 28.09.2018.

Zbog orjune i drugih crvenih fašista igramo još jednu utakmicu bez publike.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:46 28.09.2018.

Moja domovina🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

MA
Marsijanac
17:43 28.09.2018.

Ovo sa Pivaricem je prevrsilo svaku mjeru. Covjek je DIREKTNO kriv za 4 pogodka sa Spanjolskom., ciji je napadac pravio majmuna od Pivarica. U 90% slucajeva Pivaric je stojao 10 metara podalje, i vise, od spanjolskog krila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije