Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužili Fifu

Izbornici izgubili živce: Glasanje za Zlatnu loptu je namješteno!

Ronaldo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.01.2014.
u 18:43

- Mislim da se ovdje radi o nesporazumu, da ne kažem o prevari, iako bi takva riječ bila najprimjerenija.

I dalje se ne stišava bura oko dodjele Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša godine. Prije nekoliko dana oglasio se izbornik Katara koji tvrdi da je morao glasati za Cristiana Ronalda, a nezadovoljni su i izbornici Bolivije, Albanije, Ekvatorijalne Gvineje, Dominikanske Republike, Kuvajta, Fijija...

Naime, svi oni tvrde da je Fifa promijenila njihove glasove.

- Mislim da se ovdje radi o nesporazumu, da ne kažem o prevari, iako bi takva riječ bila najprimjerenija. Ja sam najviše glasova dao Ibrahimoviću, a Fifa je upisala da sam glasao za Messija, Neymara i Ronalda.

Požalio se i Juan Carlos Buzzetti, izbornik Fijija.

- Moj glas su dali Lewandowskom, a on meni uopće nije bio na popisu. Čak ni ne smatram da zaslužuje biti u vrhu.

Najogorčeniji bio je izbornik Albanije, Talijan Giovanni Di Biasi.

- Dao sam glasove Ronaldu, Messiju i jedan Ibrahimoviću. Jednostavno nisam dao svih pet bodova Ibrahimoviću, to su sra** i laži, rekao je albanski izbornik.

>>Skandal! Izbornik Katara: Prisilili su me da glasam za C. Ronalda

Komentara 3

AN
Andreeejjj
22:10 19.01.2014.

A šta je to CR osvojio prošle godine? Pa nije ni bio prvak Španije! A Ribery je osvojio sve i bio najbolji igrać šampionskog Bayerna!

LI
Lisabon
08:07 20.01.2014.

Sve je namjestio Mamić.Molim da udruga NAŠ HAJDUK odmah izvrši prijavu agenciji za zaštitu tržišne utakmice.Zašto šute splitski olimpijci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije