Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH ŠERIFA
Povratak na članak

Izbacili su Dinamo, a sada su napravili senzaciju i srušili Real usred Madrida!

Momčad iz Moldavije slavila je na gostovanju kod Real Madrida s 2:1.

Komentari 11

SD
sdragan
23:44 28.09.2021.

E...Zato su se veliki borili da uvedu superligu! Da se ovakve stvari ne desavaju. Ali, zar ovo nije prelijepo...Mali, do jucer nepoznat klub tuce velikog Reala. To je zivot ljudi! To je lepota...A ne superliga u kojoj istih 10 klubovaa pikaju loptu i preprodaju igrace jedan drugome za milione eura.

VL
SI
sisavac
07:18 29.09.2021.

maknimo financijski fair play, omogućimo da kapital bez problema ulazi u klubove, i imate raznoliku ligu prvaka, neizvjesnu. ovako, kad je bogatima omogućeno da istresaju stotine milijuna na igrače, ponekad samo da netko drugi ih ne kupi, nema napretka, stalno ista ekipa od četvrtfinala dalje. uvedimo salary cap i uklonimo sva ograničenja. klub u koji će se previše investirati, a neće imati rezultata, ili se sponzor makne, propast će, kao i svako drugo poduzeće, i ne treba se time zamarati. dolaze novi klubovi, to je razvoj sporta, biznisa, i tako treba biti. ova učmalost zatvorenog sustava sve druge izbacuje, pretvara u sluge. tko je real, barca, city, mutd, da bi morali vječno biti najjjači i najbogatiji?! nek i sparta ako dobije gazdu tuče 10 godina u lp. ili dinamo. bez konkurencije nema razvoja, temeljno načelo evolucije. prevelika zaštita dovodi do debilnosti.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:37 28.09.2021.

Šerif je glavni a najbolje je kad je to i u krevetu, recimo Šerif Marijo je čak i pobjednik Eurosonga

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:27 28.09.2021.

Sheriff je zakon u €Uroligi, a ja (Ležeći Šerif), zakon sam na ovom portalu.

VL
DU
Deleted user
23:18 28.09.2021.

Za oba golova je kriv Modric. On pod hitno treba u mirovinu da ne napravi vise stete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.