Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽiVI SVOJ HRVATSKI SAN
Povratak na članak

Iz SAD-a se preselio u Hrvatsku! Evo zbog čega i što kaže o dojmovima

Razlika između Hrvatske i Amerike je sigurnost. Kada sam bio na ljetovanjima na Pašmanu, igrao sam se na ulici. U SAD-u me mama ne bi pustila da biciklom odem do prijatelja , kaže Lončar za Max!

Komentari 20

Avatar Mi sami
Mi sami
20:26 18.10.2018.

Welcome Ante!

VL
IL
ilijan
20:19 18.10.2018.

Takve nam priče trebaju, dosta više tih jeftinih priča kao je svugdje bolje nego u Hrvatskoj. Vjerujte mi da je u Hrvatskoj najljepše. To govorim iz iskustva obišao sam Europu uzduž i poprijeko.

VL
MA
Marvin
20:34 18.10.2018.

ilijan Pitanje je , sto netko smatra lijepim u nekoj drzavi , ako imas love bit ce ti lijepo manje vise u svakoj drzavi , kazes da je u hrvatskoj najljepse , slazem se , ali sto ce reci oni sto stalno kukaju i pljuju po hrvatskoj , kojima je za sve kriva predsjednica , a nikada oni sami .

VL
TO
Torpor
21:39 18.10.2018.

Hey, Ante. if you were to read this article and comments underneath, do not take them for granted. We have a big problem with fifth column trolls who are on the payroll to spread defeatism and negativity. Special war, fake news if you will. You'll meet people who are affected by this propaganda, too. Take everything with a grain of salt and live just as your father told you. That is the Croatian way.

VL
AM
Amerikankamama
02:15 21.10.2018.

It would seem that the "comments" section in the publications of most countries are a place for harsh words. The US is no exception, and it appears that Croatia is not either (google translate works both ways). For a young person who was taught to love the place of his father's heritage, wanting to compete for Croatia has been a life long goal. Croats, I would challenge you to embrace the diaspora as your own because they are in fact "nasa" and are so very proud to say "I am Croatian." Love is always stronger than hate!

VL
Avatar babas
babas
00:03 19.10.2018.

U Hrvatskoj je nekad bilo lijepo,danas se pretvorila u starački dom,nema tu više života,osim par najvećih gradova.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:37 18.10.2018.

Svaka cast ovom decku sto se vratio u domovinu! Samo ovaj novinar ishvali americku djecu i ne iskvarenost.Svaki nedilju dana puskaranje. Desetine mrtvi po skolan ili ulici.Zatim stotine tisuca mrtvi po Libiji Iraku Avgan i drugim zemljama.I to su necija djeca .Glupi novinaru! udvaras se Amerin jer emas svoje ja i lizes supak.

VL
Avatar strazar
strazar
02:24 19.10.2018.

pa valjda je hrvat povratnik a ne amerikanac. valjda je povrat hrvata normalna stvar a vi od toga napraviste senzacionalizam.

VL
DU
Deleted user
20:28 18.10.2018.

Lako je pricati ako mu roditelji salju novac. Meni bi onda bilo lijepo bilo gdje. Inace u Zagrebu je u zadnje vrijeme super sigurno

VL
AD
Abeceda.Demokracije
20:27 18.10.2018.

Nesgurnost u Americi je ratna retorika vlade a Kolinda je to zadnje 2 počela i kod nas pa se počelo pucat po ulici,kučama, školama, uskoro će biti ko u Americi a donjet će i zakon liberalan po pitanju nošenja oružjaa po uzoru na Ameriku, kažu radi sigurnosti a Ameri imaju 500% više ubojstava po glavi stanovnika godišnje u prosjeku od ostatka svijeta. Ostvarit ćemo i mi Američki san! :P

VL
KO
Kočiz
21:31 18.10.2018.

Ovaj plaćeni novinar oće reći da je 500000 Horvata ludo što se iselilo u zadnjih 5 godina

VL
DU
Deleted user
21:28 18.10.2018.

U Hrvatskoj je najljepše ako dođeš s novcima koje si zaradio vani .... i živiš svoj san .... ali ako si u HR mlad i želiš zaraditi za život i plaća ti je mala moraš enigrirati .... Gospodine je vjerojatnotno dobro potkovan...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.