Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Dinamo
Povratak na članak

Ivo Pinto u ponedjeljak i službeno u Norwich Cityju

Užarile su se i telefonske linije na relaciji Zagreb - Norwich, a predstavnici klubova usuglasili su da će na službenim stranicama transfer potvrditi u ponedjeljak...

Komentari 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:32 03.01.2016.

Sretno Ivo bio si borac do kraja...pol maribora kupimo za te nofce

VL
DU
Deleted user
23:23 02.01.2016.

Već kad prepisujete plačenici prepišite do kraja. ........a ta bi svota mogla narasti na četiri milijuna ispune li se i razni bonusi. A modri su već u aktivnoj potrazi za novim desnim braničem... Dakle 1 milijunček nije za baciti too mnogi klubovi mogu sanjati. Kao što znamo uvijek ti bonusi ipak dođu na naplatu. Pinto sretno majstore. Volim te Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.