Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOV TRANSFER

Ivo Pinto odlazi u Premierligu, Dinamo će zaraditi tri milijuna eura

03.03.2015.,  Zagreb, stadion Maksimir - Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, druga utakmica, GNK Dinamo -  NK Istra 1961. Ivo Pinto. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
29.12.2015.
u 08:26

Ivo Pinto već se zaputio prema Norwichu gdje će danas u jutarnjim satima prvo obaviti liječnički pregled, a onda i službeno postati član engleske momčadi

Konačno je završena sapunica oko odlaska Ive Pinta, portugalski branič odlazi u Norwich City! Čelnici engleskog premierligaša pobijedili su Anderlecht i Stuttgart u borbi za 25-godišnjeg braniča te na koncu svojom ponudom zadovoljili predstavnike Dinama. Ivo Pinto tako se više neće vraćati u Zagreb, već sutra iz Portugala odlazi prema Engleskoj. Dinamo i Norwich u ponedjeljak su riješili (potpisali) cjelokupnu dokumentaciju, piše Goal.

No, Ivo Pinto već se zaputio prema Norwichu gdje će danas u jutarnjim satima prvo obaviti liječnički pregled, a onda i službeno postati član engleske momčadi. S kojom ga u nastavku sezone očekuje velika borba za ostanak u prvoligaškom društvu. Dinamo će za portugalskog braniča inkasirati tri milijuna eura, a ta cifra bi s dodatnim bonusima mogla narasti do četiri milijuna...

>> Čitavi tekst pročitajte ovdje

>> Dinamovci čestitali Božić, Henriquez zapjevao na hrvatskom

Komentara 28

LI
Lisabon
08:50 29.12.2015.

Evo opet "pametnog" clanka ,napisanog od strane nekog potrcka u VL.Kaze ....konacno je zavrsena SAPUNICA??????Pa tko je tu "sapunicu" uopce stvorio?Novinari,naravno.Naime nitko nije ni spomenuo transfer sluzbeno iz Dinama.Samo je klub spomenuo da je dosla ponuda za Pinta koju susu odbili.Sve ostalo su bile novinarske spekulacije.Umjesto da se sportski novinari bave sportskim temama ,npr analizom tko ce u proljece biti desni bocni igrac u Dinamu,kakve su mogucnosti u postojecem kadru,dali ce trebati eventualno kupovati desnog bocnog ,dali ce se morati eventualno mijenjati sustav igre itd,ne,novinari traze sve moguce "dobro obavijestene izvore " kako bi zapravo tracali.Sada slijede clanci tipa:koliko je od toga uzeo Mamic,dali je Pinto mamicev igrac itd.Steta ,jer ocito danas je rijetkost naci sportsko novinara koji pise bilo kakvu analizu i pozitivu.naravno ,to se odnosi samo na Dinamo.

DI
dinamojavolim1
09:11 29.12.2015.

hvala ti ivo i sretno... volim te dinamoooo

VR
vrbaZG
09:53 29.12.2015.

Za Pinta su 3 milijuna i više nego dovoljna... Nadam se da neće kupovati nikakve zamjene, već da će priliku dati Bartolecu ili Hudećeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije