Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovaj put zauvijek

Ivo Karlović ponovo se oprašta od teniske reprezentacije

'Ivo Karlovic of Croatia wipes his face during his men's singles tennis match against Andy Murray of Britain at the Wimbledon tennis championships in London June 28, 2012.       REUTERS/Toby Melville
Reuters
26.12.2012.
u 21:00

"Uskoro punim 34 godine i moram se više usredotočiti na svoju karijeru i nastupe na Touru", ističe Div sa Šalate.

Diva sa Šalate više nećemo gledati u dresu hrvatske teniske reprezentacije. Ivo Karlović odlučio je reći zbogom nacionalnoj vrsti, no ovaj put ne zbog nezadovoljstva podjelom novca od nagrada, što je bio razlog prvog oproštaja, već su ga sustigle godine.

\"Nakon 12 godina nastupa za hrvatsku reprezentaciju u Davis Cupu, odlučio sam da da je došlo vrijeme za oproštaj od nacionalne vrste. Uskoro punim 34 godine i moram se više usredotočiti na svoju karijeru i nastupe na Touru ako želim igrati još par sezona bez većih ozljeda. To u zadnje vrijeme sa mnom nije bio slučaj. Ovu odluku osobno sam priopćio i izborniku Željku Krajanu i on ju je prihvatio. Hrvatska reprezentacija i bez mene ima potrebnu kvalitetu za dobre rezultate u Svjetskoj skupini. Dečkima želim sve najbolje na skorašnjem susretu Davis Cupa protiv Italije, uvjeren sam da će i ovaj ispit okončati uspješno. Bio sam i bit ću njihov najveći navijač\", napisao je u svom priopćenju Karlović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije