Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najviši igrač na Touru raduje se zagrebačkom nastupu

Ivo Karlović: Gledatelji će biti važan čimbenik

spo_karlovic_tx.jpg
import
27.01.2006.
u 15:05

Na kojem god se turniru pojavio, Ivo Karlović je uvijek u kategoriji 'naj’. Jer Zagrepčanin je sa svojih 208 cm najviši igrač na Touru, ali i jedan od najboljih servera. Njegovi servisi će na Zagreb Indoorsu zacijelo biti predmet oduševljenja domaće publike i uzdaha suparnika.  Premda je u Melbourneu Openu zapeo u 1. kolu (Davidenko), zadovoljan je početkom sezone.

- S obzirom na to kako je znalo biti prethodnih sezona, sada mogu biti zadovoljan - smatra Ivo radujući se nastupu u Zagrebu, ponajprije zbog podrške gledatelja.  Dečko sa Šalate imat će i svoje ”privatne” navijače - obitelj i prijatelje.

 - Publika će zacijelo biti važan čimbenik na turniru. Nadam se da će im naša pobjeda u Davisovu kupu biti najbolja pozivnica - kaže Ivo. Za koga će ta publika biti ako se suoči s Ljubičićem iili Ančićem, tek će se vidjeti.

 - Oni su favoriti po rang-listi, no bit će to sa svakim od njih otvoren meč. S Ljubom na Touru dosad imam 1-0, a s Marijem 2-2, računajući i naše susrete na futuresima i challengerima. Ako i dođe do susreta s njima, nadam se da će to biti što kasnije u turniru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije