Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA GOSTA
Povratak na članak

Ivković u emisiji na HRT-u: Ova utakmica je slika sportske politike Hajduka

- Hajduk kao da nije došao na utakmicu. Kad imaš loptu toliko dugo, kad imaš igru i sve. Tehnička izvedba i inteligencija Dinamovih igrača je fantastična protiv ekipe koja nije postojala. Dinamo je odigrao pametno i zrelo, kao jedan ozbiljniji trening - rekao je Ivković

Komentari 3

SP
Spezzi
18:06 26.02.2023.

Bez pravog gazde ovako ćete za par sezona pisati i o Dinamu kao što danas pišete o Hajduku.

VL
NO
Normalani
18:16 26.02.2023.

Tocno

VL
SS
sokac sa drave
15:02 01.03.2023.

Dinamovci moraju birati Mamica jer on je taj pozitivni otrov koji se zna nositi sa mulcima,krdom ovaca i rikavaca.Pervezno je to sto dinamo ima reda,rada i rezultata ali je permanentno u negativnom fokusu ,umjesto da je tu poziciniran hajduk zivi primjer kaosa,nerada,podvala,prostastva,nerada nista koristi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.