Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova križaljka

Ivković u Dinamo, Ćuk na lokose, Cvita u Sesvete?

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
12.12.2013.
u 10:33

A Krznar? On će u ponedjeljak obraniti diplomski na Akademiji, a ostao bi u Ivkovićevu stožeru

Pojavila se nova kadrovska konstrukcija za Dinamo za proljetni dio prvenstva. Po njoj bi trener Dinama trebao ipak postati Tomislav Ivković, a Zoran Mamić povukao bi se u sjenu i vratio na poziciju sportskoga direktora.

A što bi onda ostalo od tandema Igor Cvitanović – Damir Krznar? Tko bi u Lokomotivi naslijedio Ivkovića? Navodno se i to zna - na Kajzericu bi prešao Sreten Ćuk iz Sesveta, a Cvita bi uskočio na njegovo mjesto i samostalno vodio drugoligaša u kojemu se kale mladi Dinamovi igrači. A Krznar? On će u ponedjeljak obraniti diplomski na Akademiji, a ostao bi u Ivkovićevu stožeru. Još nekoliko dana i saznat ćemo sve...

Komentara 3

PE
pessimus
12:18 12.12.2013.

ivković u dinamu.... zar i ti sine brute? zašto bi tebi bilo bolje nego jurčiću, čačiću i ivankoviću? ideš okusiti mamićevu nogu?

KZ
Kult Zagreba grada
14:12 12.12.2013.

Nova kadrovska križaljka ?!..pa to se zna od samog početka...Lokomotiva je ionako sam inkubator za dinamo..što igrača. što trenera. Jedini je problem što će možda biti problema s neleganim izvlačenjem novaca preko tih transfera. Pričekajmo financijsku ..

MO
mbuljat@optinet
10:58 12.12.2013.

dakele novinar kaže on će u ponedjeljak obraniti diplomski na akademiji, to bi zvučalo otprilike kao da ideš u ponedjeljak kupiti kruh, ili samo se pojaviti i diplomu dobiješ samo tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije